AcasăNewsSefa DNA explica: Au fost telefoane insistente, dar nereusite. Nu stiu ce...

Sefa DNA explica: Au fost telefoane insistente, dar nereusite. Nu stiu ce au gasit

Sefa DNA, a vizitat Hunedoara

La cateva zile dupa ce s-a aflat ca ar fi fost tinta unei tentative de spionaj si ca s-ar fi incercat sa se ia legatura cu mai multe rude ale actualei sefe a DNA-ului, Laura Kovesi a facut cateva precizari, explicand ca nu a fost spart contul sau de mail, dar ca ar fi fost facute apeluri telefonice.

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a explicat, intr-o editie a emisiunii „Dupa 20 de ani” ce va fi difuzata in ultima zi a acestei saptamani, la ProTV, faptul ca s-ar fi incercat contactarea unor reprezentanti ai familiei sale. „Au fost telefoane insistente, repetate, dar nereusite. Pentru ca nimeni nu a intrat in dialog cu aceste persoane”, a sustinut Laura Kovesi, sefa DNA explicand ca nu poate spune daca respectivii apelanti vorbeau romaneste sau nu.

Procurorul-sef crede ca ar putea fi persoane carora nu le-ar pica tocami bine fapul ca „DNA isi face treaba”. „Nu stiu ce-au gasit, nici nu ma intereseaza ce au gasit, probabil sunt persoane deranjate de anchetele noastre”, s-a rezumat sa puncteze Kovesi.

Va reamintim ca in acest caz DIICOT deruleaza o ancheta, iar doi barbati de origine israeliana au fost arestati, la noi in tara, aspect confirmat zilele trecute chiar de catre procurorii Antimafia.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger