AcasăNewsSefa DNA: "Dosarul lui Oprescu nu este unul complex. Sunt fapte clasice"

Sefa DNA: „Dosarul lui Oprescu nu este unul complex. Sunt fapte clasice”

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni, Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, afla vineri daca magistratii ii permit sa paraseasca arestul preventiv.

Edilul se afla in arest preventiv de circa trei saptamani si, la ultima infatisare in fata magistratilor, s-a plans de conditiile inumane din Arestul Central al Politiei Capitalei.

Chiar daca va fi eliberat, Oprescu s-ar putea sa nu se bucure prea mult de libertate. Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, anunta ca dosarul edilului nu este unul complicat, iar urmarirea penala ar putea ajunge la final cat se poate de repede.

„Din punct de vedere al DNA nu este un dosar complex sau un dosar care sa nu poata fi gestionat de procurorul de caz. Este un dosar in care sunt fapte clasice de coruptie. Procurorul de caz are suficienta experienta in a investiga acest gen de infractiuni. Cred ca urmarirea penala pentru anumite infractiuni va fi finalizata cat se poate de repede, in functie de cum poate fi administrat probatoriul”, a fost mesajul transmis de sefa DNA.

Aflat in arest preventiv, Sorin Oprescu a avut mari probleme in ultima saptamana si a fost transportat de mai multe ori la spital.

author avatar
Cristi Ionita
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger