AcasăNewsSefa DNA, despre dosarul Belina: a fost deschis in mai 2017

Sefa DNA, despre dosarul Belina: a fost deschis in mai 2017

Laura Kovesi a tinut sa lamureasca o „confuzie” conturata in spatiul public, urmare a unei afirmatii facute, recent, de catre fostul premier Ponta, si a subliniat ca speta cunoscuta opiniei publice drept „Insula Belina” – in care este urmarit penal vicepremierul Sevil Shhaideh si DNA-ul cere aviz pentru UP a ministrului Rovana Plumb- a fost deschisa in decursul acestui an, nicidecum in 2014.

„De la o declaratie a unei persoane publice cred ca s-a creat o confuzie. (…) Dosarul nu este din 2014, acest dosar a fost deschis in luna mai 2017, suntem in septembrie, deci in decurs de 4-5 luni de zile noi am facut primele acte si primele verificari”, a tinut sa lamureasca Laura Kovesi, intr-un interviu la Europa FM.

Sefa DNA a continuat prin a spune ca sunt posibile si situatii in care institutia se poate sesiza si pe fondul unor aspecte aparute in mass-media. „Noi ne putem sesiza din presa in momentul in care avem indicii clare ca s-a comis o fapte penala, simplul fapt ca scrie in presa ca s-a dat o Hotarare de Guvern nu inseamna automat ca acolo s-a comis o fapta penala”, a sustinut Kovesi.

262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger