AcasăNewsSefa DNA, audiata la Tribunalul Bucuresti

Sefa DNA, audiata la Tribunalul Bucuresti

Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie, a aparut, vineri, in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti.

Laura Codruta Kovesi a fost audiata intr-un nou termen al dosarului in care sefa DNA a dat in judecata postul de televiziune Antena 3. Totul din cauza unor declaratii facute de jurnalistii de la Antena 3 impotriva sefei DNA, in urma cu mai bine de un an.

Laura Codruta Kovesi ii acuza pe jurnalistii de la Antena 3 de defaimare si de calomnie, dupa ce acestia au acuzat-o ca a musamalizat dosarul in care era implicat Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, dar si ca ar fi luat mita de la interlopul Bercea Mondial.

Inaintea de a aparea in fata magistratilor, Laura Codruta Kovesi a precizat ca „nu l-am dat in judecata si pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pentru ca a negat, intr-un cadru oficial, toate acuzatiile pe care mi le-a adus si a recunoscut ca nu a vrut sa faca o plangere sau un denunt impotriva mea”.

De asemenea, Laura Codruta Kovesi a precizat ca, daca va avea castig de cauza si va obtine daunele solicitate, 250.000 de euro, va dona suma respective in scopuri caritabile.

Conform evz.ro, vineri, in acelasi dosar, a fost audiat si fostul procuror Eugen Iacobescu. In fata magistratilor, acesta a precizat ca „este exclus ca Laura Codruta Kovesi sau Livia Stanciu (n.r. – sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie) sa fi luat spaga de la Bercea Mondial”.

Urmatorul termen din dosar a fost stabilit pentru 16 octombrie.

author avatar
Cristi Ionita
1.133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger