AcasăNewsSefa DNA a venit la Consiliul Superior al Magistraturii

Sefa DNA a venit la Consiliul Superior al Magistraturii

Laura Codruta Kovesi a ajuns, miercuri dimineata, la CSM.

UPDATE 2: Ulterior, disnpre CSM s-a aflat ca speta in care Sectia ramasese in pronuntare saptamana trecuta a fost respinsa, in timp ce in privinta cauzei aflate pe ordinea de zi a sedintei din 13 iunie s-a decis amanarea pronunatrii pana pe 20 iunie.

UPDATE: Nici la plecarea de la CSM, Laura Codruta Kovesi nu a dorit sa stea de vorba cu presa, spunand doar „la revedere. Nu am alte comentarii de facut, multumesc”.

–-

Pana sa dea ochii cu reprezentantii Sectiei pentru procurori in materie disciplinara, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a ales sa nu dea declaratii in fata jurnalistilor.

Sedinta a inceput la ora 10. Pe ordinea de zi figureaza actiunea disciplinara a Inspectiei Judiciare pe numele sefei DNA, cea avand ca obiect „art. 99 literele a) si ș) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata si modificata”, dar se asteapta ca Sectia amintita sa se pronunte in speta avuta in vedere in sedinta de saptamana trecuta, dar in cazul careia s-a amanat pronuntarea – si anume actiunea IJ avand ca obiect „art. 99 lit. g) si m) teza a II-a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata si modificata”.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger