AcasăNewsSefa de la CJAS Dambovita, incompatibila dupa ce si-a trecut in declaratia...

Sefa de la CJAS Dambovita, incompatibila dupa ce si-a trecut in declaratia de avere banii obtinuti ilegal

„National” a descoperit amanunte de-a dreptul ridicole despre sefa de la CJAS Dambovita declarata ieri incompatibila de catre inspectorii ANI: „cinstita”, femeia si-a trecut in declaratia de avere toti banii proveniti din activitati ilegale.

Inspectorii ANI au declarat-o ieri incompatibila pe sefa de la CJAS Dambovita

Minodora Cristea, sefa Serviciului Control din cadrul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Dambovita, a fost decalarata ieri incompatibila de catre inspectorii Agentiei Nationale de Integritate. Motivul: in perioada in care era sefa la CJAS, femeia a defasurat si alte activitati care intrau in contradictie cu statutul pe care-l avea.

Minodora Cristea si-a trecut in declaratia de avere banii incasati ilegal

Mai exact, ea a incheiat contracte de prestari servicii audit financiar cu Primaria comunei Manesti, in intervalul 17 decembrie 2009 – 10 august 2012.

Ieri, inspectorii ANI au precizat ca sefa de la CJAS Dambovita a fost decazuta din dreptul de a mai avea o functie publica: „Functionarii publici nu pot detine alte functii si nu pot desfasura alte activitati, remunerate sau neremunerate, in cadrul autoritatilor sau institutiilor publice. Persoana fata de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica, cu exceptia celor electorale, pe o perioada de trei ani”.

Corecta in declaratia de avere

Culmea, experta contabila Minodora Cristea nu s-a ascuns de nimeni. Mai mult, ea si-a trecut in declaratiile de interese depuse in perioada respectiva sumele incasate pe contractele de audit. Astfel, in declaratia de avere depusa anul trecut, ea a precizat ca a castigat 36.000 de lei din contracte de audit. Reporterii nostri au descoperit ca numele  contabilei Cristea este mentionat in mai multe societati comerciale carora aceasta le-ar tine contabilitatea, printre care si Farmacia Hepites din orasul dambovitean Racari. Asta in conditiile in care Minodora Cristea muncea la CJAS…

author avatar
Narcis Voica
706 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger