AcasăNewsSefa CNA refuza sa demisioneze: "Nu imi este frica si nu cedez...

Sefa CNA refuza sa demisioneze: „Nu imi este frica si nu cedez la presiuni politice”

Dupa ce PDL a cerut in mai multe randuri demisia sefei CNA, Laura Georgescu a declarat, marti, ca nu demisioneaza. „Am respectat legea”, sustine ea.

„Nu imi este frica si nu cedez la presiuni, nici macar politice. Sunt un om care a respectat legea, care nu a facut nimic impotriva institutiei si care nu cedeaza la presiuni politice pentru ca nu ii este frica”, a declarat Laura Georgescu, citata de realitatea.net.

De asemenea, sefa CNA sustine ca filmarile care o incrimineaza nu sunt autentice. „Deocamdata, ma bazez ca Realitatea TV va pune inregistrarile la dispozitia organelor abilitate care trebuie sa constate cine le-a facut, in ce scop, cand le-a facut, unde le-a facut si care este continutul lor integral. De asemenea, sa probeze caracterul legal al lor”, a mai spus Georgescu, negand faptul ca acestea ar fi reale.

„Absolut, le resping categoric. Credeti ca de un an si jumatate, daca vreun coleg era jignit de mine, nu avea o reactie? Astepta demersul Realitatea ca sa o spuna?”, a mai spus sefa CNA, intrebata daca contesta autenticitatea inregistrarilor.

Sefa Consiliului National al Audiovizualului a fost inregistrata in timp ce vorbeste despre santaj si favorizarea unui post de televiziune, dar si in timp ce isi jigneste colegii sau le vorbeste urat unor elevi.

Cititi si:

PDL cere MODIFICAREA Legii audio-vizualului si demisia sefei CNA

PNL cere demisia Laurei Georgescu de la conducerea CNA

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger