AcasăNewsSefa Autoritatii Electorale Permanente, audiata la Parchet

Sefa Autoritatii Electorale Permanente, audiata la Parchet

(foto: scj.ro)

Sefa Autoritatii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Patru, a fost chemata, marti, la sediul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Tot in cursul acestei zile a fost audiat si directorul adjunct al Directiei pentru Evidenta Persoanelor, Daniel Gheorghe

(foto: scj.ro)

Patru a fost chemata la audieri in calitate de martor in dosarul chestorului Constantin Manoloiu, seful Directiei Evidenta Persoanelor din cadrul MAI, potrivit RealitateaTV. Tot marti a fost audiat, in acelasi caz, si directorul adjunct al Directiei pentru Evidenta Persoanelor, Daniel Gheorghe.

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul de pe langa Instanta Sprema au dispus, luni, 6 august, inceperea urmaririi penale fata de Constantin Manoloiu, „sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice”.

„Din probatoriul administrat in cauza, pana in acest moment al urmaririi penale, s-a retinut faptul ca invinuitul, in calitate de director al Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, nu a respectat dispozitiile art.5 din HG 682/7 iulie 2012 pentru stabilirea masurilor tehnico-organizatorice privind referendumul national din data de 29 iulie 2012, pentru demiterea presedintelui Romaniei”, potrivit comunicatului de presa emis de Parchet.

158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger