AcasăNewsSefa Ambulantei Bucuresti spune ca ar fi facut un EKG, in cazul...

Sefa Ambulantei Bucuresti spune ca ar fi facut un EKG, in cazul Pascu

Pe fondul discutiilor aparute in spatiul public, in ultimele ore, pe tema sfarsitului actorului Ioan Gyuri Pascu, despre care s-a aflat ca fusese consultat de un medic de la Ambulanta cu aproape doua ore inainte de a muri, precizarile unor specialisti sunt cu atat mai importante, pentru lamurirea situatiei.

Asadar, parerilor mai mult sau mai putin avizate, in conditiile in care nu toata lumea are pregatire medicala, in privinta necesitatii ca lui Ioan Gyuri Pascu sa ii fi fost facut un EKG, de catre medicul de pe prima salvare care a raspuns la caz, li se adauga celei venite joi din directia sefei Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, cea care a si anuntat, de altfel, primele concluzii ale verificarilor interne demarate in acest caz (DETALII AICI).

Alis Grasu a declarat cat se poate de clar ca daca ar fi fost in situatia de a raspunde la apelul din noaptea dintre 25 si 26 septembrie, ar fi facut o electrocardiograma. Directoarea de la Ambulanta si-a motivat raspunsul prin faptul ca ar fi „mai exagerata decat alti medici”.

In alta ordine de idei, aceeasi sursa a anuntat faptul ca, la momentul in care a mers la pacient, medicul respectiv nici nu luase la el elecrocardiograful, dar ca, din cazul in care considera ca i-ar fi fost util, ar fi putut sa il ceara din masina.

Pana a momentul de fata s-a aflat, insa, ca doctorita care l-a evaluat pe Gyuri Pascu in noaptea in care acesta s-a simtit rau nu i-a facut un astfel de test, ci i-ar fi administrat un calmant, pentru un „atac de panica”. Din pacate, starea artistului s-a inrautatit, fiind apelat din nou 112. Ioan Gyuri Pascu a murit, la primele ore ale zilei de 26 septembrie, in urma unui infarct, din cate au stabilit legistii.

sursa foto: kfetele.ro

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger