AcasăNewsSef serviciu al DSP Arad, declarat incompatibil de ANI

Sef serviciu al DSP Arad, declarat incompatibil de ANI

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul lui Ionel Draganescu, sef serviciu in cadrul Directiei de Sanatate Publica Arad, acesta avand contract de munca si la o firma privata.

Potrivit unui comunicat al ANI, din data de 5 octombrie 2005, Ionel Draganescu detine simultan cu functia publica si calitatea de angajat cu contract individual de munca intr-o societate comerciala din domeniul privat, activitatea desfasurata in cadrul acestei societati fiind in legatura directa cu atributiile din fisa postului aferenta functiei publice.

De asemenea, ANI a constatat ca Ionel Draganescu, in calitate de functionar public, a incheiat 22 contracte si conventii civile de prestari servicii cu doua fundatii, activitatea prestata de acesta fiind, de asemenea, in legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate ca functionar public, potrivit fisei postului.

Ionel Draganescu a fost numit sef serviciu al Serviciului Supravegherea Starii de Sanatate, Programe de Medicina Preventiva si Laboratoare in cadrul DSP Arad incepand cu data de 22 septembrie 2004.

„Functionarii publici nu pot detine alte functii si nu pot desfasura alte activitati, remunerate sau neremunerate in cadrul societatilor comerciale”, se arata in comunicatul ANI.

Foto: livearad.ro

author avatar
Alina Costache
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger