AcasăNewsSef PDL, despre romanii morti in frig: "Au baut si au adormit...

Sef PDL, despre romanii morti in frig: „Au baut si au adormit acolo!”

(foto: radioseverin.ro)

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat, luni seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, referindu-se la romanii morti in ultima perioada din cauza frigului, ca doar unul dintre acestia a decedat in masina, iar restul „a baut si a dormit acolo”.

El a facut aceste declaratii in contextul discutiilor despre modul in care autoritatile au intervenit pentru deszapeziri. „Din 80 de oameni sau 64 cati au murit (…) unul singur a murit in masina, restul a murit si a adormit acolo”, a spus Toader. UIterior, la o alta televiziune, el a declarat ca singurul lucru pe care l-a spus a fost ca printre cei morti au fost si oameni iesiti de la carciumi.

Mircea Toader

„Eu am spus ca inte cei 70 si ceva de morti au fost si oameni pe care i-a gasit la marginea drumului, iesind din carciumi”, a spus Toader. In Romania au murit in total 74 de oameni prin hipotermie severa de la avertizarea de Cod galben de ger, emisa de meteorologi, pana luni, majoritatea vicimelor fiind gasite in spatii libere, sase dintre cazuri fiind inregistrate in ultimele 24 de ore, anunta Ministerul Sanatatii.

author avatar
Ciprian Purice
267 afisari

2 COMENTARII

  1. Pentru Mircea Toader (PDL)
    Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligenţa, inteligenţa are limitele ei, prostia nu.
    Daca mama susnumitului ar fi fost o femeie inteligenta, ar fi facut un avorton decat sa faca un dobitoc ca Mircea-Nicu Toader. Uitati-va la fata lui si va dati seama cata prostie zace in tartacuta lui – este un produs indigen al societatii romanesti – Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân”, şef promoţie 1969.

  2. o declaratie tipica fascistilor . un dobitoc care nici el nu stie care-i este menirea in parlament .poate doar prieten bun cu basescu .cine se aseamana se aduna .poate va veni timpul cand vor da socoteala pentru batjocora asupra poporului roman ,si judecati pentru GENOCID !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger