AcasăNewsSef la Politia Rutiera prins de colegi cu un permis auto fals

Sef la Politia Rutiera prins de colegi cu un permis auto fals

Augustin Capalnas este cercetat penal

La putin timp dupa ce ziarul nostru a descris existenta unei retele specializate in traficul cu permise din care faceau parte si ofiteri superiori din Politie si care era protejata de membri ai conducerii DGIPI, agentii de la Directia Rutiera au facut o descoperire stupefianta.

 

Augustin Capalnas este cercetat penal

Astfel, la un banal filtru rutier subofiterii l-au oprit in trafic si pe unul dintre superiorii lor, ofiterul Augustin Capalnas. Spre cinstea lor, politistii si-au facut datoria pana la capat si i-au verificat documentele sefului, desi acesta se deplasa cu autoturismul de serviciu. Iar in urma consultarii bazei de date, agentii au ramas cu gura cascata dupa ce au constatat ca permisul prezentat la control de Capalnas era unul fals, neexistand niciun conducator auto cu datele de identificare prezentate de acesta. De altfel, ofiterul a recunoscut imediat ca, de patru ani de zile, circula zilnic cu un permis obtinut fraudulos.

 

Absolvent de Teologie

01.04.2014 - „National” a dezvaluit reteaua de permise false in care sunt implicati si ofiteri de politie

Impotriva acestuia s-a declansat automat urmarirea penala, ramanand a se stabili modul concret cum a achizitionat permisul, dar si cum de a circulat atata vreme fara a fi depistat. Fost purtator de cuvant al Scolii de Politie din Cluj-Napoca si al IPJ Alba, Capalnas a absolvit facultatea de Teologie, fiind arhidiacon si sofer de arhiepiscop inainte de a imbraca uniforma de politist.

 

author avatar
Catalin Tache
976 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger