AcasăNewsSef de politie, dus la audieri

Sef de politie, dus la audieri

A fost ziua stirilor cu oameni ai legii ajunsi in vizorul procurorilor. Dupa ce s-a aflat ca un politist din Capitala, dar si fostul sef al Politiei Sinaia au fost trimisi in judecata de DNA, catre dupa-amiaza a ajuns la urechile opiniei publice faptul ca un reprezentant al legii cu functie de conducere, de aceasta data din Barlad, a fost dus la audieri.

Este vorba despre Vasile Chelaru, seful Politiei Barlad, care este si la aceasta ora in sediul Parchetulului de pe langa Judecatoria Barlad. Barbatul nu a ajuns singur la sediul acestei institutii, ci insotit de mascati.

Exista si o explicatie pentru acest lucru. „Intr-adevar, s-a emis un mandat de aducere pe numele lui Vasile Chelaru, acesta fiind condus la audieri. Procurorul de caz o sa aprecieze, la finalul audierilor, daca se impune emiterea unei ordonante de retinere”, a explicat prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, citat de estnews.ro. Din cate se pare, seful politiei barladene ar fi suspect intr-o cauza in care se cerceteaza posibile infractiuni de serviciu.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger