AcasăNewsSediul ANCOM a fost spart! Ce bunuri au furat hoţii. Agentul de...

Sediul ANCOM a fost spart! Ce bunuri au furat hoţii. Agentul de pază, beat

Sediul ANCOM a fost spart de hoţi. Dintr-un birou situat la etajul al doilea al imobilului au fost furate mai multe bunuri.

Un suspect a fost prins, el având asupra sa trei telefoane mobile.

Ce spune şi Poliţia?

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, în sediul clădirii, își desfășoară activitatea și o altă societate comercială, paza acesteia fiind asigurată de jandarmi, dar și de o firmă privată.

„În această dimineaţă, în jurul orei 07:30, Secţia 10 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, s-ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăţi, situată într-o clădire din Sectorul 3, de unde s-ar fi sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, au constatat că aspectele sesizate se confirmă”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Agentul de pază, beat

Persoana care își exercita atribuțiile de serviciu ca agent de pază a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de Secția 10 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, precizează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

author avatar
Andrei Ștefan
453 afisari

3 COMENTARII

  1. Cand sediul unei institutii publice de siguranta nationala este acelasi cu firme private si paza privata.
    Si ala beat.

  2. E VAI DE STEAUA LUI CIT ARE DE PLATIT SA SARUMINA DACA NU INTRA IN PUSCARIE SA SE INBETE IAR

    • Nu are ce sa ii faca.
      Nu mai exista legi si sanctiuni daca vii la serviciu beat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger