AcasăNewsUPDATE Dancila, dupa sedinta PSD: Nu am discutat despre ministrul Justitiei

UPDATE Dancila, dupa sedinta PSD: Nu am discutat despre ministrul Justitiei

 

UPDATE – La finele sedintei conducerii PSD, care a durat in jur de o ora, Viorica Dancila a facut unele precizari cu privire la subiectele de discutie. S-a avut in vedere sedinta de Guvern de marti, nu insa, punctual, si situatia lui Toader. „Nu am discutat despre ministrul Justitiei. Nu am avut discutii legate de Justitie. Suntem foarte preocupati in aceasta perioada de bugetul pe 2019, este obiectivul nostru principal”, a anuntat premierul.

––

Premierul Dancila, liderul PSD si alti reprezentanti ai conducerii partidului sunt, la aceasta ora, in sedinta. Sefa Executivului a promis ca dupa sedinta Biroului Permanent National se vor face declaratii.

Mai-marii PSD s-au reunit luni in jurul orei 12, una dintre posibilele temele de discutie in cadrul sedintei de la Parlament fiind cea legata de ministrul Justitiei, si de ceea ce zilele trecute Liviu Dragnea spunea ca ar fi „o stare de nemultumire” in randul partidului, fiind de parere, la momentul respectiv, ca „lucrurile trebuie lamurite”.

Discutiile au loc pe fondul amanarii votului in privinta motiunii simple depuse de PNL si USR la adresa lui Toader. Zilele trecute, nu s-a putut vota acest demers, din lipsa de cvorum.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger