AcasăNewsSedinta extraordinara de Guvern nu va mai avea loc nici luni

Sedinta extraordinara de Guvern nu va mai avea loc nici luni

Reuniunea speciala a Cabinetului Tudose, cea privind modificarile fiscale, se amana o data in plus.

Sedinta se amana a doua ora consecutiv

UPDATE: Urmeaza ca reuniunea Guvernului sa aiba loc miercuri. Intrebat, in urma cu scurta vreme, cand va avea loc sedinta de Guvern, premierul a spus „miercuri, ca de obicei”. Drept urmare, nu ar fi vorba despre o sedinta extraordinara, drept urmare nu e clar daca vor mai fi discutate sau nu masurile fiscale, printre ele trecerea contributiilor sociale de la angajator la angajat, reducerea contributiilor la Pilonul II de pensii ori scaderea impozitului pe venit.

Vorbindu-le celor prezenti, luni, la reuniunea Adinarii Generale a Asociatiei Municipiilor din Romania, premierul Mihai Tudose a facut urmatoarele mentiuni: „dupa cum vedeti, nu am avut nicio sedinta – nici ieri, nici alaltaieri, nici astazi. Si acest lucru nu va fi reglementat, domnilor primari, doamnelor primar, pana cand, impreuna cu dumneavoastra, nu vom cadea de acord pe acea formul;a de echilibrare de care vorbeati. Pentru ca vorbim de dezvoltare echilibrata a tarii”.

––––––-

Figura, in prima faza, pe agenda Executivului in cursul zilei de vineri. Apoi, cu destul de scurta vreme inainte de ora la care fusese programata sa inceapa, pe 3 noiembrie, s-a aflat ca fusese amanata, pentru aceasta prima zi a saptamanii.

Intre timp, se astepta anuntarea unei ore la care sedinta extraordinara a Cabinetului – in cadrul careia aveau sa se discute modificarile presupuse de asa-numita revolutie fiscala – urma sa inceapa. Doar ca, mai nou, s-a aflat ca nici luni nu va mai avea loc aceasta reuniune speciala a Guvernului.

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger