AcasăNewsSedinta esentiala. Conducerea PSD cauta un alt premier, dupa demisia lui Tudose

Sedinta esentiala. Conducerea PSD cauta un alt premier, dupa demisia lui Tudose

Dragnea mai are puțin și crede că și el este de vina. Din cauza lui

Cum Mihai Tudose si-a inaintat demisia, urmare a sedintei de luni a Comitetului Executiv Natonal PSD in care a ramas fara sprijinul partidului, social-democratii urmeaza sa se intalneasca din nou, in doar cateva zeci de minute, pentru a dezbate pe marginea nominalizarii de prim-ministru, cu care vor merge la Cotroceni.

UPDATE: Pe lista numelor cu posibile propuneri de premier apare, mai nou, si numele Vioricai Dancila.

UPDATE: Lia Olguta Vasilescu si Paul Stanescu au anuntat ca nu isi doresc functia de premier. Totodata, Vasilescu a sustinut ca nici Claudiu Manda nu si-ar dori acest post.

E de mentionat si faptul ca Tudose a anuntat deja ca nu asigura interimatul, drept urmare se asteapta sa se afle daca seful statului va accepta propunerea PSD pentru ca Paul Stanescu sa faca acest lucru. De altfel, atat prim-ministrul demisionar, cat si vicepremierul Stanescu au ajuns in aceasta dimineata la Palatul Victoria.

Mihai Tudose paraseste, asadar, fotoliul de sef al Guvernului, la circa sapte luni de cand fusese instalat in fruntea Guvernului. Iar social-democratii urmeaza sa faca o alta nominalizare in dreptul propunerii PSD pentru premier. Totul, in cadrul unei noi sedinte a Comitetului Executiv National, ce va incepe la ora 11.

Pe lista cu posibile nominalizari figureaza, la bursa zvonurilor, numele lui Mihai Fifor, cel al Ecaterinei Andronescu, dar si al Liei Olguta Vasilescu, precum si al senatorului Manda.

Seara trecuta tarziu, Liviu Dragnea spunea ca nu va face o astfel de propunere, motivand ca ar avea „mana foarte proasta” in acest sens.

author avatar
Cristina Stefan
148 afisari

1 COMENTARIU

  1. sugerez PSD, ca in sedinta de astazi sa-l propuna premier pe Eugen Teodorovici, pentru ca numai un om cu multa experienta financiara si economica poate detine aceasta functie. Marturisesc ca eu am votat PSD, la alegeri pentru ca guvernul Ponta a avut performanta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger