AcasăNewsȘedință de urgență la Cotroceni. Ministrul Sănătății și Raed Arafat, așteptați la...

Ședință de urgență la Cotroceni. Ministrul Sănătății și Raed Arafat, așteptați la Cotroceni

În mai puțin de două ore, premierul urmează să ajungă din nou la Cotroceni, pentru a doua zi consecutiv. Între timp, luni seară târziu s-a aflat oficial că România a intrat în scenariul patru, fiind depășite 2.000 de cazuri confirmate de infectări cu COVID-19.

Și de această dată va avea loc, de la ora 13, o ședință în care vor fi prezentate, în prezența președintelui, măsurile ce țin de gestionarea problemelor create de noul coronavirus în România.

Pe lângă Ludovic Orban, la această întrunire de evaluare de la Cotroceni vor fi prezenți miniștrii Internelor – Marcel Vela, Sănătății – Nelu Tătaru, Muncii – Violeta Alexandru, precum și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

La precedenta ședință de evaluare, cea de luni, au participat premierul Orban și alți cinci miniștri din Cabinetul său – Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, Ministrul Economiei, Virgil Popescu, Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și Ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

author avatar
Cristina Stefan
273 afisari

2 COMENTARII

  1. Domnilor, de ce ascundeti adevarul ?
    Ati dormit in loc sa va faceti treaba, sa luati masurile necesare, pentru a salva Romania, cu care atat va faliti !
    Rusine !

  2. Urmează ordonanța numărul..x+1!!!..azi dimineață la Otopeni era puhoi de lume ,..nu mai vin avioane din Spania și Italia,dar vin din alte țări… toți erau din Spania.. veneau via altă țară.. încă un lot de diasporezi cvid… apropo când vine avionul din Coreea ??..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger