AcasăNewsSedinta CSAT. Mecanismul PESCO, pe agenda intrunirii

Sedinta CSAT. Mecanismul PESCO, pe agenda intrunirii

In ziua in care se asteapta un semnal de la presedinte, cu privire la propunerile de ministri formulate de PSD, dupa demisiile lui Shhaideh, Plumb si Cuc, premierul va ajunge la Cotroceni.

Seful Guvernului si ministrii care fac parte din CSAT urmeaza sa ajunga, peste doar cateva ore, la sediul Presedintiei, unde primul om in stat va conduce o noua sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Intrunirea urmeaza sa inceapa la ora 14.

Si, din cate anunta recent, purtatorul de cuvant al sefului statului va avea pe ordinea de zi aspecte ce tin de mecanismul PESCO. „In cadrul sedintei, va fi analizata tematica privind cooperarea structurata permanenta, PESCO, implicatii pentru Romania. Avand in vedere importanta acestui subiect pentru Uniunea Europeana si in special pentru Romania, presedintele Romaniei a apreciat ca este necesara o astfel de discutie in cadrul CSAT. Se vor discuta evolutiile recente referitoare la activarea acestui mecanism, efectele sale pentru Romania, precum si decizia politica privind posibila implicare a tarii noastre in Formatul cooperarii structurate permanente”, spunea, zilele trecute, Madalina Dobrovolschi, intr-o declaratie de presa.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger