AcasăNewsSedinta CSAT de marti, suspendata. Discutiile se reiau saptamana viitoare

Sedinta CSAT de marti, suspendata. Discutiile se reiau saptamana viitoare

Dupa cele mai bine de trei ore in care seful statului, premierul, ministrii si ceilalti oficiali care fac parte din Consiliul Suprem de Aparare a Tarii au stat la aceeasi masa a discutiilor, la Cotroceni, s-a aflat ca sedinta nu s-a incheiat cu bifarea tuturor subiectelor aflate pe agenda reuniunii de marti, ci doar a fost suspendata – la cererea „membrilor Consiliului”, din cate a anuntat Presedintia.

Asadar, Viorica Dancila, ministrii Apararii, Internelor, Finantelor si restul reprezentantilor CSAT urmeaza sa revina si saptamana viitoare la Cotroceni, pentru ca sirul analizei tematicilor aflate pe ordinea de zi sa se reia. Acest lucru se va intampla miercurea viitoare, pe 19 decembrie. Intre timp, presedintele are programate doua deplasari externe.

Iata ce s-a anuntat de la Cotroceni despre suspendarea intrevederii:

„Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, care a avut loc marti, 11 decembrie a.c., a fost suspendata de catre Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, avand in vedere faptul ca ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apararea tarii si securitatea nationala, fapt care a generat discutii prelungite. Drept urmare, Presedintele Romaniei a decis reluarea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in data de 19 decembrie a.c., pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi”.

S-a mai intamplat o data sa se ia o decizie similara. Si anume in septembrie acest an, cand se discuta despre rectificarea bugetara. La acel moment, presedintele anunta ca dadea „posibilitatea Guvernului sa revina cu un nou proiect de rectificare, sa renunte la aceste taieri bugetare in zona securitatii nationale (…)”.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
464 afisari

1 COMENTARIU

  1. JULIŞTILOR CU CCARNETE DE PARTID SI APUCATURI DE HAIDUCI UNDE ŞI CAND IN ISTORIA OMENIRII HOTII AU PRADUIT TARA INFOMETAND POPORUL , APOI IN NUMELE CLEPTOCRATIEI AU AJUNS SA GUVERNEZE SI SA EMITA LEGI PENTRU IERTAREA FARADELEGILOR COMISE DE EI ……????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger