AcasăNewsSedinta CSAT: Atentatul din Bulgaria si situatia Hidroelectrica, pe ordinea de zi...

Sedinta CSAT: Atentatul din Bulgaria si situatia Hidroelectrica, pe ordinea de zi

Crin Antonescu

Consiliul Suprem de Aparare a tarii (CSAT) se reuneste, joi, sub conducerea presedintelui interimar, Crin Antonescu, intr-o sedinta pe a carei ordine de zi se afla „implicatiile asupra situatiei pe profil antiterorist din Romania” ale  atentatului terorist de miercuri din Burgas, Bulgaria, dar si situatia Hidroelectrica.

Crin Antonescu

Sedinta CSAT va incepe joi, la ora 14, si va avea loc la Palatul Cotroceni. „Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului sunt incluse tematici referitoare la implicatiile asupra situatiei pe profil antiterorist din Romania a atentatului terorist de la BURGAS, Bulgaria”, se precizeaza intr-un comunicat al Administratiie Prezidentiale, dar si „privind situatia juridica si economica a Societatii Comerciale Hidroelectrica S.A.”.

Miercuri seara, premierul Ponta a declarat ca a vorbit cu presedintele interimar referitor la o posibila convocare a CSAT. „Am vorbit cu presedintele in exercitiu, care daca va decide maine (joi-n.r.) vom participa la o sedinta a CSAT pe tema masurilor antiteroriste pe care serviciile speciale din Romania au sarcina constitutionala de a le avea in vedere in asemenea situatii”, a declarat Ponta.

Opt oameni au murit si 32 de pasageri au ajuns la spital, cu rani, in urma exploziei unui autorbuz cu pasageri ai unei curse aeriene ce a aterizat, miercuri, la orele 17. Avionul venea de la Tel Aviv si avea la bord 154 de persoane.

author avatar
Cristina Stefan
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger