AcasăNewsSediile partidelor, luate cu asalt! Protest cu hârtie igienică împotriva introducerii certificatului...

Sediile partidelor, luate cu asalt! Protest cu hârtie igienică împotriva introducerii certificatului verde la locul de muncă

certificat verdeSediile partidelor, luate cu asalt! Protest cu hârtie igienică împotriva introducerii certificatului verde la locul de muncă

Zeci de persoane protestează în București, la sediile partidelor politice, împotriva introducerii certificatului verde COVID-19. Manifestanții s-au strâns și duminică în Capitală într-un marș, de la Ministerul Sănătății, la Ministerul Educației.

La manifestațiile anti-certificat verde au participat și George Simion de la AUR.

Reprezentanții PSD cer testări gratuite pentru angajații de la stat, însă cei de la PNL susțin că acest lucru ar fi discriminatoriu. Protestatarii au adus cu ei și hârtie igienică „pentru că vrem să le arătăm autorităților ce facem noi cu certificatul verde.”, potrivit stiripesurse.ro.

Luni în Camera Deputaților se discută legea privind introducerea certificatului verde COVID la locul de muncă.

În România, accesul în cinematografe, mall-uri, cafenele, teatre sau alte spații publice a fost limitat pentru cei care nu dețin un certificat verde. Practic, doar românii trecuți prin boală în urma cu maxim 180 de zile și cei vaccinați mai pot avea acces în astfel de locații.

author avatar
Andreea Vlad
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger