AcasăNewsSectorul 4 pune la dispoziția posesorilor de autoturisme BLOCATOARE pentru parcările de...

Sectorul 4 pune la dispoziția posesorilor de autoturisme BLOCATOARE pentru parcările de reședință/Dispozitivele au telecomandă și sunt rezistente la lovituri – FOTO

Șoferii care și-au găsit în ultima perioadă locul de parcare ocupat de un autoturism, eventual lăsat fără vreun număr de telefon de contact, în parbriz, pentru a-l putea suna pe posesorul acelei mașini, ca să vină să o mute din loc, pot evita de astfel de situații neplăcute. Cum așa? Folosind un echipament – util și modern – care să-i asigure pe posesorii de autoturisme că locul lor de parcare va fi mereu liber. E vorba de acele blocatoare destinate parcărilor de reședință.

În cazul în care vă întrebați ce anume trebuie să faceți pentru a intra în posesia unui astfel de dispozitiv, dar și cât costă unul, detalii în acest sens vin de la Primăria Sectorului 4.

Cât costă un astfel de blocator de parcare

Deținătorii locurilor de parcare de reședință aflate pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 4 pot achiziționa blocatoare automate, într-un mod simplu și rapid, la prețuri convenabile, cu posibilitatea rezervării acestora în avans. Persoanele interesate de un astfel de dispozitiv trebuie să depună o solicitare în acest sens prin intermediul registraturii online pe site-ul https://www.mobilitateurbana4.ro/sau în aplicația mobilă „Primaria Sector 4”.
Imediat ce aceasta va fi validată, cei interesați vor avea posibilitatea să achite o taxă de rezervare a blocatorului, în sumă de 400 de lei, accesând secțiunea dedicată acestei plăți din interfața celor peste 200 de aparate de tip SelfPay existente în centrele comerciale, piețele și magazinele de cartier din Sectorul 4.

Diferența până la suma totală de 1.239,98 lei, reprezentând tariful final al blocatorului (compus din prețul de achiziție, montare și punere în funcțiune și costul operațional, cu TVA inclus), va fi achitată odată cu montarea aparatului. Totodată, din momentul în care a fost achiziționat, dispozitivul rămâne în proprietatea cumpărătorului, iar pentru o perioadă de 49 de luni va beneficia de garanție din partea furnizorului”, anunță, marți, Primăria Sectorului 4.

În același comunicat de presă se precizează că acest tip de dispozitiv „este unul dintre cele mai performante existente în acest moment pe piața de profil”, fiind prevăzut cu o carcasă confecționată dintr-un material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, „braț prevăzut cu cod QR, rezistent la șocuri și lovituri, echipat cu detector de prezență vehicul, motorizare electrică, control cu telecomandă și acumulator reîncărcabil”.

Cei care doresc să afle detalii suplimentare pot accesa site-ul oficial al Direcției Mobilitate Urbană Sector 4 – AICI sau să sune la 021.9441.

author avatar
Andrei Coman
377 afisari

18 COMENTARII

  1. Definitely believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the web
    the easiest factor to be mindful of. I say to you, I certainly get annoyed even as people
    think about concerns that they just don’t recognize about.
    You controlled to hit the nail upon the highest as neatly
    as outlined out the entire thing with no need side-effects , folks
    can take a signal. Will probably be again to get more.
    Thanks http://Suporte.Mgconecta.com.br/mediawiki/index.php?title=Fonds_De_Roulement_:_Comment_Faire_Le_Calculer_Et_Pourquoi_Il_Est_N%C3%83_cessaire_Pour_Votre_Petite_Entreprise

  2. I have been surfing on-line greater than 3 hours today,
    but I by no means discovered any interesting article like yours.
    It’s beautiful price enough for me. In my opinion, if
    all site owners and bloggers made good content as you probably did, the
    internet will likely be much more helpful than ever before. https://mp3Kniga.info/user/BrandonG65/

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger