AcasăNewsSectorul 3 s-a imbracat la papion

Sectorul 3 s-a imbracat la papion

Pentru a-i umple si mai mult de invidie pe carcotasii care sustin tot timpul ca locuitorii Sectorului 3 sunt mai cu mot in privinta parcurilor si a locurilor de joaca, jurnalistul Inocentiu Voinea, candidat la Consiliul Local in echipa lui Liviu Negoita, a tinut sa le demonstreze tuturor ca se inseala: bucurestenii din Sectorul 3 sunt si cu papion.

Participantii la eveniment au venit echipati cu papioane

Pentru a-i convinge pe locuitorii Capitalei ca reciclarea hartiei si a tuturor materialelor refolosibile reprezinta un mare act de responsabilitate fata de mediu, Inocentiu Voinea a organizat o actiune iesita din comun. Astfel, impreuna cu tinerii sai sustinatori, toti echipati ”la papion”, candidatul PDL pentru Consiliul Local al Sectorului 3 a transformat 500 de copaci din Parcul Titanii in personaje hazlii.

Candidatul Inocentiu Voinea, alaturi de cel mai tanar sustinator al sau

Arborii zambitori au fost impodobiti cu papioane, dar si cu pancarte cu mesaje de multumire in numele fratilor lor salvati de la taiere prin actiunea de reciclare, la care bucurestenii au raspuns neasteptat de bine.

Pe langa importanta protejarii mediului inconjurator, Inocentiu Voinea si tinerii care l-au insotit au dorit sa sublinieze faptul ca  primarul Liviu Negoita a facut din Sectorul 3 un sector in care iti este drag sa locuiesti, un sector imbracat tot timpul in haine de gala, adica ”UN SECTOR LA PAPION”.[nggallery id=247]

author avatar
Victor Paun
5.036 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger