AcasăNewsSectorul 3: Regulament nou pentru parcările de reședință

Sectorul 3: Regulament nou pentru parcările de reședință

Sectorul 3: Regulament nou pentru parcările de reședință

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a găzduit, ieri, 27 iunie, în sala cinematografului Gloria, o întâlnire cu cetățenii interesați de noul regulament pentru parcările de reședință, aflat, în prezent, în dezbatere publică.

Primarul a informat pe cei prezenți despre modificările ce vor fi aduse actualului regulament și a invitat pe cetățeni să vină cu propuneri. Aceste propuneri urmează a fi analizate și incluse în noul rgulament.

Pe perioada dezbaterii, mai mulți cetățeni au ridicat diferite probleme referitoare la notificarea posesorului locului de parcare în caz de neplată, despre modul în care ar trebui să se facă noile atribuiri, dar și despre probleme conexe cu acest domeniu al parcărilor de reședință.

Primarul Robert Negoiță, a fost însoțit de echipa de la direcția parcări din cadrul primăriei, care a avut grijă să noteze toate propunerile la obiect, pentru a putea fi analizate și introduse în noul regulament.

Pe parcursul dezbaterii a fost identificată și o problemă specifică celor care locuiesc la case în Sectorul 3 și primarul a propus ca regulile de parcare de reședință pentru această categorie de cetățeni să fie discutate într-o altă întâlnire.

ANUNȚ IMPORTANT pentru cetățenii Sectorului 3 care domiciliază la case!

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță invită, miercuri, 29 iunie, începând cu ora 18.00, pe toți cetățenii care domiciliază la case și care sunt interesați de locurile de parcare de reședință și de noul regulament, la o dezbatere la sediul Primăriei Sectorului 3 din Calea Dudești nr. 191.

Aici se poate consulta noul regulament:
https://www.primarie3.ro/images/uploads/consiliu_local/Regulament_-gestionarea_locurilor_din_parc%C4%83rile_de_re%C8%99edin%C8%9B%C4%83_-_publicat_06.06.2022.pdf

author avatar
National
948 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger