AcasăNewsSectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Lazar, precizari

Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Lazar, precizari

Procurorul General, un maestru al vorbelor de pripas si al explicatiilor lipsite de logica

Procurorul general lasa sa se inteleaga ca institutia in fruntea careia se afla e pregatita pentru noua Sectie, cea de investigare a infractiunilor din Justitie, in spera a celor savarsite de magistrati.

„Este un act normativ care a fost publicat deja in Monitorul Oficial. Prin urmare, este un act normativ in vigoare si doresc sa va spun ca Ministerul Public are asigurate toate resursele necesare pentru operationalizarea noii sectii”, a tinut sa puncteze Augustin Lazar, joi dimineata, la sosirea la Consiliul Superior al Magistraturii.

In cursul zilei trecute, la finele sedintei de Guvern, ministrul Justitiei a anuntat ca Executivul a adoptat o ordonanta de urgenta ce vizeaza operationalizarea Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie, pe fondul intrarii in vigoare a Legii 207, pentru modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, act normativ ce prevede infiintarea unei astfel de sectii.

265 afisari

2 COMENTARII

  1. Din iulie pînă în octombrie , putea să operaționalizeze , de cel puțin 100 de ori, ce ațtepta de fapt ??
    Să fie Dragnea condamnat fără probe , și să nu răspundă nuimeni !!

  2. Sisitemul judiciar romanesc se poate eficientiza, FARA A SE APLICA MAI MULTE FAZE ALE PROCESULUI JUDICIAR, si FARA FOLOSIREA INSTITUTIEI AVOCATULUI(zona cea mai mafiotizata) prin infaptuirea justitiei cu obiectivitate si celeritate precum si cu cheltuieli minime, NUMAI aplicand modelul Sistemului de Justitie CANADIAN, a Tribunalului Electronic, bazat pe stiinta ciberneticii judiciare. Completul de judecata este format dintr-un IT-ist sau cibernetician instruit si din punct de vedere ala cunostintelor juridice, un judecator ce detine si cunostinte IT si un calculator performant cu softul adecvat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger