AcasăNewsSECRETUL INGROZITOR pe care-l ascundea un profesor de psihologie!

SECRETUL INGROZITOR pe care-l ascundea un profesor de psihologie!

Un indragit profesor de psihologie, in varsta de 61 de ani, ascundea cel mai ingrozitor secret. Barbatul este un criminal care si-a ucis parintii si sora, pe vremea cand nu avea decat 15 ani, asasinat pentru care nu a  platit decat cu sase ani petrecuti la un spital de boli mentale, la acea vreme fiind considerat „nebun”.

Seful departamentului de psihologie al Universitatii de Stiinte din Illinois a fost identificat de catre un reporter de la ziarul din Texas „The Georgetown Advocate” ca fiind James Wolcott, cel care la varsta de 15 ani, in urma cu 46 de ani, si-a ucis parintii si sora mai mare, cu un pistol. Dupa teribilul asasinat, Wolcott a fost gasit nevinovat pe motiv de nebunie, drept pentru care a petrecut sase ani intr-o institutie de psihiatrie, dupa care a disparut, potrivit DailyMail.

Criminalul adolescent si-a schimbat ulterior numele in James St James, s-a specializat in predarea psihologiei si a inceput o noua viata in mediul academic.

Adevarul scos la iveala dupa 46 de ani a socat comunitatea de la Universitatea Millikin – o scoala presbiteriana cu 2380 elevi – insa atat colegii cat si studentii lui cred ca nu exista niciun motiv pentru care St James sa fie dat afara .

„Universitatea Millikin a aflat recent despre trecutul profesorului St James. Avand in vedere experientele sale traumatice din copilarie, eforturile profesorului St James de a-si reconstrui viata si de urma o cariera de succes au fost remarcabile”, se arata in comunicatul de presa trimis de Universitatea Millikin.

Foto: dailymail.co.uk

author avatar
Alina Costache
416 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger