AcasăNewsSecretarul de stat de la Economie cazeaza turisti la negru la Costinesti

Secretarul de stat de la Economie cazeaza turisti la negru la Costinesti

Un dosar de subminare a economiei nationale, in care sunt prinsi de-a ghiotura ministri, miliardari si parlamentari nu este de ici, de colea, nici macar pe plaiurile mioritice.

Turismul estival are de suferit de pe urma practicilor proprietarilor de pensiuni de genul celei pe care sotia demnitarului Tudor Serban o are la Costinesti

O astfel de speta explodeaza doar o data la cativa ani, iar in megascandalul gazelor ieftine pentru omul de afaceri Ioan Nicolae, pionul principal este Tudor Serban. Nimeni altul decat secretarul de stat de la Ministerul Economiei, pe care procurorii DIICOT il acuza ca ar fi cel care a parafat buclucasele livrari de gaze ce au prejudiciat bugetul statului roman cu 126 milioane de euro.

Pensiune pe sestache

Tudor Serban

Demnitarul de 64 de ani a fost nelipsit in ultimele doua decenii de la conducerea celor mai mari companii energetice din tara noastra, girand in total afaceri de zeci de miliarde de euro. Indiferent ca a condus Nuclearelectrica, Hidroelectrica, Distrigaz, Electrica sau CEZ,  numele lui Tudor Serban a fost strans legat de lumea energiei de la noi.  Acum, anchetatorii il acuza de subminarea economiei nationale, dar pana la demonstrarea acestei infractiuni, mana dreapta a ministrului Ion Ariton ar putea fi verificat pentru „subminarea” turismului estival. Pentru ca, din informatiile noastre, in casoiul de 600 metri patrati din Costinesti, cumparat pe numele sotiei in 2005 ar fi cazati turisti la negru. Familia Serban recunoaste in declaratiile de avere ca detine o firma de servicii turistice, numai ca aceasta nu figureaza si in scriptele Ministerului Finantelor.

author avatar
eNational
766 afisari

2 COMENTARII

  1. Smecherul asta de TS a fost la originea multor scandaluri in sistemul energetic, in unul dintre ele schimband un director de la Brasov ptr ca nu i-a construit o cabana in Poiana Brasov. Apoi s-a tinut de capul acelui director pana l-a „priponit”.S-a pus in slujba multora, doar ptr bani, influenta si putere: DIP,Seres, Videanu, Vosganian, cu toti de fapt !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger