AcasăNewsSechestru pe averea lui Mircea Basescu

Sechestru pe averea lui Mircea Basescu

Mircea Basescu are acum averea sub sechestru

Mircea Basescu  a fost adus, ieri, la DNA pentru a lua la cunostinta rezultatul expertizei tehnico-criminalistice in cazul inregistrarilor video din dosarul sau, dar sa si afle ca a fost pus sechestru pe averea sa, pana la suma de 600.000 de euro.

Mircea Basescu are acum averea sub sechestru

Mircea Basescu si Marian Capatana au fost dusi, ieri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde procurorii le-au prezentat rezultatul expertizei tehnico-criminalistice, facuta in cazul inregistrarilor audio-video depuse de Florin Anghel ca probe impotriva fratelui presedintelui.

Fratele lui Bercea Mondial, ridicat de Politie

De asemenea, procurorii DNA i-au informat pe cei doi ca averile lor au fost puse sub sechestru. In cazul lui Mircea Basescu a fost pus sechestru pe bunuri mobile si imobile pana la suma de 600.000 de euro. In acelasi caz, a fost finalizat si raportul Inspectiei Judiciare din cadrul CSM referitor la afirmatiile facute de Bercea Mondial privind presupuse fapte de coruptie savarsite de presedintele instantei supreme, Livia Stanciu, si de seful DNA, Codruta Kovesi. Declaratiile, „au afectat independenta justitiei si impartialitatea sistemului judiciar”, potrivit concluziilor din raportul Inspectiei Judiciare. De asemenea, familia lui Bercea Mondial a fost lovita din nou dupa ce fratele lui Sandu Anghel a fost retinut. Vasile Anghel, zis Amar, a fost ridicat de politie, alaturi de Constantin Spiridon, primarul comunei Daneti si de inca un angajat al Primariei. Cei trei sunt acuzati de abuz in serviciu, fals si uz de fals in legatura cu niste contracte dintre primarie si firmele administrate de Vasile Anghel.

author avatar
National
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger