AcasăNewsSechelariu revine plangand in politica

Sechelariu revine plangand in politica

Dumitru Sechelariu revine plangand in politica

Dupa opt ani de stat in rezerva, Dumitru Sechelariu s-a reactivat si ataca din nou primaria Bacaului.

Dumitru Sechelariu revine plangand in politica

Acuzat in presa de diverse matrapazlacuri, “baronul” Sechelariu si-a petrecut o buna parte din cei opt ani in anchete, procese si chiar arest. In opozitie fiind, partidul sau de suflet, PSD, nu a putut si nici nu a vrut sa-l ajute, dupa ce Sechelariu s-a lasat detronat, in 2004, de Romeo Stavarache.

Asa se face ca peste numele celebru odinioara s-a asternut uitarea. Iata insa ca baronul de altadata vrea acum sa-si recapete fieful si anunta ca va candida din nou, ca independent, pentru postul de prim edil al urbei. Anunt facut printre lacrimi si suspine, in livingul vilei pe care Dumitru Sechelariu si-a construit-o in Serbanesti. Lacrimi varsate pentru “mizeriile” indurate din partea “dusmanilor politici” si “procurorilor rai”, dar si pentru dereglarea metabolismului si obezitatea de care sufera in prezent. Dupa cum era de asteptat, concetatenii politici ai fostului primar pesedist au intors pe fata si pe dos candidatura lui Sechelariu. Operatiune in urma careia o parte a concluzionat ca Sechelariu este sustinut, pe sest, de pedelisti. Concluzie care nu este insa pe placul lui Romeo Stavarache, actual primar si viitor candidat USL la locale.

Socotind ca Viorel Hrebenciuc este in spatele candidaturii lui Sechelariu, Stavarache s-a plans deja mai marilor de la PNL, reclamand jocul dublu facut de pesedist. Iar cum cei doi lideri ai USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, nu mai pot amana confruntarea pentru candidaturile USL la alegerile locale, situatia din Bacau va reprezenta cu siguranta o repriza aparte.

author avatar
Simona Badulescu
393 afisari

1 COMENTARIU

  1. laor ce primarie din tara sate sau orase mazoritatea oamenilor aleg omu nu partidu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger