AcasăNewsSebastian Vlădescu și-a recuperat lingourile de la DNA

Sebastian Vlădescu și-a recuperat lingourile de la DNA

Instanța Supremă a decis să le mai dea o palmă procurorilor DNA. Judecătorii au hotărât să îi restituie fostului ministru al Finanțelor Sebastian Vlădescu lingourile de aur și banii depuși drept cauțiune la DNA. Instanța a admis cererea de restituire a cauțiunii și pentru fostul deputat PNL Cristian Boureanu și pentru Mihaela Mititelu. În mai 2018, DNA a stabilit o cauţiune de 1 milion de euro pentru Vlădescu, iar acesta a pus la dispoziţia procurorilor 1.000.000 de lei şi 100.000 de euro, 3 kg de aur în lingouri, în valoare de 109.740 euro; garanţii imobiliare asupra unor bunuri evaluate la 488.640 euro; garanţii mobiliare asupra unor sume de bani aflate în mai multe conturi bancare.

author avatar
Ramona Feraru
413 afisari

5 COMENTARII

  1. @Ăsta de a fost ministru al finanțelor vrea și pensie, din împrumuturi ale guvernului pe care să le plătească toți votanții, ca să plătească bancherii care îi depozitează „investiția”, ?

  2. @Deci, altfel spus, ăsta de a fost ministru al finanțelor vrea ca poporul care l-a votat să îi plătească și pe bancherii car îi păzesc „investiția” depozitată în bănci, dobândită în vremurile când era politician ales, și ministru, plătându-i și pensia din care să plătească bancherilor pentru fapul că îi depozitează „investiția”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger