AcasăNewsSebastian Stan va juca alaturi de Samuel L. Jackson si Christopher Plummer

Sebastian Stan va juca alaturi de Samuel L. Jackson si Christopher Plummer

Actorul american de origine romana Sebastian Stan, celebru pentru rolurile pe care le interpreteaza in filmele inspirate din universul Marvel, va juca alaturi de starul american Samuel L. Jackson si de veteranul actor canadian Christopher Plummer in thrillerul politic ”The Last Full Measure”.

Filmarile de la acest proiect cinematografic vor debuta la sfarsitul lunii martie in orasul american Atlanta si in Costa Rica. Lungmetrajul va fi regizat de Todd Robinson, pe baza unui scenariu scris de acelasi cineast. Sebastian Stan va interpreta rolul principal, iar distributia este completata de Samuel L. Jackson, Christopher Plummer, William Hurt, Bradley Whitford, Michael Imperioli si Linus Roache. In acest film, Sebastian Stan interpreteaza un anchetator de la Pentagon care colaboreaza fara prea mare tragere de inima cu un grup de veterani ai Operatiunii Abilene din 1966 pentru a convinge Congresul sa atribuie Medalia de Onoare unui medic curajos din Aviatia americana, William Pitsenbarger, care a salvat peste 60 de puscasi marini prinsi intr-o ambuscada in timpul uneia dintre cele mai sangeroase lupte din perioada Razboiului din Vietnam.

DUBAI UNITED ARAB EMIRATES DECEMBER 07 Samuel L Jackson receives the Lifetime Achievement award from Sheikh Mansoor bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum at the Opening Night Gala during day one of the 13th annual Dubai International Film Festival held at the Madinat Jumeriah Complex on December 7 2016 in Dubai United Arab Emirates Photo by Gareth CattermoleGetty Images for DIFF

Pe masura ce lupta se intensifica si dupa ce ultimul elicopter a parasit zona, medicul a continuat sa salveze vieti, cu riscul de a fi ucis el insusi. Sebastian Stan s-a nascut pe 13 august 1982, la Constanta. A parasit Romania la varsta de 8 ani, alaturi de mama sa, mutandu-se la Viena.

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger