AcasăNewsSebastian Lazaroiu: "Ponta va intra in istorie ca groparul PSD"

Sebastian Lazaroiu: „Ponta va intra in istorie ca groparul PSD”

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a afirmat, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook, ca Victor Ponta va intra in istorie ca groparul PSD.

„Ponta va intra in istorie ca groparul PSD. Nu cred ca va fi neaparat ceva rau, avand in vedere starea in care se afla acum mostenitorul de facto al PCR. Si eu cred ca doar o implozie poate reforma acest monstru alcatuit din gunoaiele tranzitiei. Cu toate astea, Ponta va avea in cartea de istorie si un rol comic. Pentru ca a ingropat PSD din pura prostie, nu pentru ca si-a dat seama ca singura solutie pentru reformarea stangii este sa-si rada partidul din radacini”, a scris fostul consilier prezidential pe site-ul de socializare.

De asemenea, Lazaroiu este de parere ca ancheta de la Nana nu o va gasi vinovata pe fiica presedintelui, ci va scoate la iveala ilegalitatile savarsite in chestiunea retrocedarii terenurilor de catre primarii PSD dominanti in mediul rural dupa 1990:  „Ma gandeam doar la aceasta celebra comisie Nana. Facuta in mod evident pentru a-si demola adversarul politic, ea nu face decat sa scoata la iveala una din marile furaciuni ale tranzitiei: retrocedarea terenurilor. In care primarii PSD, dominanti in mediul rural dupa 1990, sunt bagati pana-n gat. Cei mai batrani dintre noi stiu exact despre ce vorbesc. Odata ajunse pe mana procurorilor toate aceste cazuri, nu doar cel de la Nana, activul PSD va umple puscariile. Repet, din pura stupizenie, Ponta a deschis cutia Pandorei”.

Foto: evz.ro

author avatar
Alina Costache
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger