AcasăNewsSebastian Lazaroiu, comentarii acide la adresa USL

Sebastian Lazaroiu, comentarii acide la adresa USL

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a lansat cateva comentarii acide la adresa social liberalilor, anuntand ca acestia cheama la anarhie, dorind sa scoata „dicatorul” cu tancul din „palat” .

Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, a comentat modul in care au reactionat liderii si simpatizantii USL la auzul vestii ca referendumul a fost invalidat, acestia dorind sa scoata „dicatorul” cu tancul din „palat”.

„Dogaru cere o divizie de blindate sa se deplaseze organizat spre Cotroceni. Vrea sa il scoata din palat pe dictatorul cu mana moale si sa impiedice revenirea adevaratului dictator. Pentru asta se va inscauna el insusi rege. In loc de sceptru, un AKM”, a postat acesta.

Lazaroiu l-a atacat si pe Crin Antonescu, numindu-l pe acesta o persoana cu „privire tulbure”.

” La 14 30 un om cu privire tulbure va iesi sa baiguie ceva. Pret de vreo luna i s-a spus ca el e actualul si viitorul presedinte al Romaniei”, a mai scris acesta.

Nici Dan Voiculescu nu a scapat comentariilor fostului consilier prezidential, acesta rugandu-i pe romani sa le fie „mila de el” si sa reactioneze fata de anunturile televiziunii conduse de presedintele PC.

„Cheama la anarhie. Cine vrea ca Voiculescu sa scape de inchisoare sa iasa in Piata Universitatii cat mai repede. Fie-va mila de el”, a postat Lazaroiu.

Curtea Constitutionala a decis, marti, cu 6 la 3, ca referendumul este invalidat, urmand ca Traian Basescu sa reveni la conducerea statului.

author avatar
Ionut Zgimbau
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger