AcasăNewsSebastian Lazaroiu, comentarii acide la adresa lui Dan Voiculescu

Sebastian Lazaroiu, comentarii acide la adresa lui Dan Voiculescu

(foto: facebook)

Sebastian Lazaroiu a comentat incidentele de la cununia Elenei Basescu, acuzandu-l pe “securistul” Dan Voiculescu, presedinte de onoare al PC, ca a agitat apele.

(foto: facebook)

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a comentat intr-o maniera acida incidentele de la cununia fiicei presedintelui Traian basescu, Elena Basescu, fiind de parere ca “securistul” Dan Voiculescu a fost in spatele scandarilor anti – Basescu care au avut loc.

“Felix si-a trimis oamenii sa strice si o cununie civila. Sa te mai miri ca omul asta si-a turnat rudele la securitate si si-a bagat propria fiica paravan pentru operatiuni ilegale?”, a postat Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

Acesta nu s-a oprit insa, continuand atacurile la adresa lui Dan Voiculescu si Andrei Marga, despre care a scris sa sunt „securisti” sub acoperire.

„Reporter de la Antena 3: <<Erau si oameni de la SECURITATE imbracati in civil>>. Nu pot sa imi imaginez ca i-a invitat cineva la cununie pe Voiculescu si Marga”, a mai comentat Sebastian Lazaroiu.

Nici primul ministru Victor Ponta nu a scapat ironiilor consilierului prezidential, acesta fiind acuzat ca, alaturi de dan Voiculescu, a devenit un „spargator de nunti”.

„Ponta si Voiculescu si au dat seama ca sunt prea nepriceputi sa dea lovituri de stat si incearca sa dea o lovitura de nunta. Adica decat niste pucisti avortati mai bine niste veseli spargatori de nunti”, a scris Sebastian Lazaroiu.

Acesta a incetat comentariile acide abia la finalul ceremoniei care a avut loc la Primaria sectorului 2.

„Sau poate ca Voiculescu e doar invidios. Vrea si el o casa de piatra. Cu zabrele”, a scris Sebastian Lazaroiu despre presedintele de onoare al Partidului Conservator.

author avatar
Ionut Zgimbau
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger