AcasăNewsSebastian Ghita vrea sa semene confuzie in piata media

Sebastian Ghita vrea sa semene confuzie in piata media

Sebastian Ghita

Batalia ce se poarta intre Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, si Elan Schwartzenberg, proprietarul societatii, tinde sa capete accentele unei haiducii de presa.

Sebastian Ghita

Ceea ce tinea mai mult de zvonistica, precum ca Ghita isi va lua oamenii si dotarile si isi va deschide propria televiziune, pare a deveni realitate. Altfel nu se explica atentionarea facuta CNA de catre Rovigo, administratorul judiciar al postului de televiziune, prin care se solicita respingerea oricarei cereri de autorizare a realizarii si difuzarii de programe TV apartinand unui alt titular de licenta decat Realitatea Media, in conditiile in care amplasamentul sursei programului se afla in spatiile in care functioneaza Realitatea TV.

Elan Schwartzenberg

Banuielile se indreapta catre firma Ridzone Computers, din Targu Jiu, care detine o licenta pe numele RTV si in spatele careia ar fi Sebastian Ghita. Realitatea Media SA este titulara mai multor marci care au in componenta cuvintele Realitatea sau RTV, fapt care o pune, oarecum, la adapost fata de vreo furaciune. Caci nu ar fi de mirare ca nu peste mult timp sa vedem echipele Realitatii evoluand sub sigla RTV, ceea ce ar semana confuzie in piata media.

author avatar
Andrei Coman
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger