AcasăNewsSebastian Ghita vrea sa schimbe denumirea postului RTV in Romania TV!

Sebastian Ghita vrea sa schimbe denumirea postului RTV in Romania TV!

Sebastian Ghita

UPDATE CNA a autorizat emisia postului RTV, controlat de Sebastian Ghita, din studiourile de la Piata Presei Libere, si a aprobat modificarea grilei de programe a televiziunii, care se transforma in mod oficial intr-un canal de stiri.

Sebastian Ghita, cel care controleaza televiziunea RTV, a declarat marti, in sedinta Consiliului National al Audiovizualului (CNA), ca este dispus sa schimbe denumirea postului in Romania TV.

Sebastian Ghita

Unul din subiectele abordate in cadrul sedintei CNA a fost marca RTV, revendicata atat de Ridzone Computers, cat si de Realitatea Media. Postul generalist RTV, detinut de Ridzone Computers, cu sediul in Targu Jiu, a primit licenta si decizie de autorizare de la CNA in 2008, acelasi an in care marca RTV a fost inregistrata la OSIM de reprezentantii Realitatea Media.

„Nu a fost intentia noastra sa cream aceasta disputa. Va rog sa nu ne suspectati de dorinta de a fura din munca dansilor, de a-i parazita. Numai in instanta si numai intre parti poate exista o discutie privind marca”, a spus insa Sebastian Ghita.

In plus, Ghita a mai spus ca poate propune un nume nou pentru postul RTV: Romania TV

In schimb, Sergiu Toader, care coordoneaza postul Realitatea TV, l-a acuzat pe Sebastian Ghita de „rea credinta”. „Domnul Ghita, fiind un om inteligent, este dispus sa renunte la mult pentru a castiga ce-i trebuie. Renunta la brand pentru a primi autorizatia”, a mai spus Sergiu Toader.

 

author avatar
Ciprian Purice
394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger