AcasăNewsSebastian Ghita, victorie in fata procurorilor

Sebastian Ghita, victorie in fata procurorilor

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, vineri, sa modifice conditiile controlului judiciar in care se afla deputatul Sebastian Ghita.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie anuntau, pe 24 iunie, ca au extins controlul judiciar in ceea ce-l priveste pe deputatul Sebastian Ghita, acuzat de trafic de influenta, evaziune fiscala sau sprijinirea unui grup infractional organizat, in dosarul in care personaj principal este Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Atunci, procurorii anuntau ca Ghita nu are voie sa paraseasca municipiul Ploiesti si nu are voie sa-si exercite functia de parlamentar. Masura ar fi trebuit mentinuta cel putin pana pe 14 august, dar deputatul a contestat decizia procurorilor si a avut castig de cauza.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, vineri, sa admita contestatia lui Ghita si sa modifice regulilele controlului judiciar.

In aceste conditii, Ghita a primit, vineri, incuviintarea de a parasi municipiul Ploiesti si de a-si exercita functia de parlamentar.

author avatar
Cristi Ionita
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger