AcasăNewsSebastian Ghita, primele declaratii dupa ce i-a fost anulat mandatul de arestare

Sebastian Ghita, primele declaratii dupa ce i-a fost anulat mandatul de arestare

La scurta vreme dupa ce in tara s-a aflat faptul ca magistratii de la Curtea de Apel Ploiesti i-au anulat, joi, definitiv, ultimul mandat de arestare emis pe numele sau, fostul deputat – aflat in Serbia – a facut primele comentarii pe acest subiect.

„Pot sa spun ca e o veste buna pentru mine si cred ca trebuie sa adresez multumiri judecatorilor care au luat aceasta decizie, precum si tuturor judecatorilor care au avut rabdare in toti acesti ani – cred ca 5 ani – sa vada petrecandu-se in fata dansilor toate aceste situatii – unele tragice, altele hilare, unele nemaiintalnite”, a declarat in prima faza Sebastian Ghita, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Chiar daca e liber sa faca acest lucru, omul de afaceri a lasat sa se inteleaga ca nu ar avea de gand sa revina prea curand in tara. „Nu cred ca aceasta saga juridica s-a terminat, doamna Kovesi inca are discipoli, prieteni care gandesc ca dansa (…) sa nu credeti ca s-a incheiat, din pacate, doar am reusit sa dovedesc, impreuna cu avocatii mei, ca si in acest ultim dosar probele falsificate au facut pe niste judecatori curajosi sa dea o decizie corecta”, a sustinut Ghita.

274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger