AcasăNewsSebastian Ghita: "Nu am primit bani de la Dorin Cocos"

Sebastian Ghita: „Nu am primit bani de la Dorin Cocos”

Acuzat de Elena Udrea ca a primit 500.000 de euro de la Dorin Cocos pentru postul de televiziune pe care il detine, afaceristul Sebastian Ghita neaga cu vehementa informatiile aparute.

In urma cu aproape o luna, simtind ca este in pericol sa ajunga dupa gratii pentru implicarea sa in Dosarele „Microsoft” si „Gala Bute”, Elena Udrea l-a acuzat de Sebastian Ghita, patronul Romania TV, ca a primit 500.000 de euro de la Dorin Cocos, ca urmare a presiunilor facute de Florian Coldea, actualul sef-interimar al Serviciului Roman de Informatii.

Totusi, Ghita neaga aceste informatii precizand ca „evident ca nu am luat niciun ban de la Dorin Cocos. Toate finantarile s-au facut la vedere. Toti banii care au venit in televiziune au venit in urma unor actiuni publice. Deci se poate verifica sursa banilor si va asigur ca niciun ban nu vine de la Cocos sau de la o firma a dansului”.

Intr-un interviu acordat pentru B1 TV, Sebastian Ghita anunta ca „nu stiu daca exista ofiteri acoperiti in presa, insa imi doresc sa cred ca serviciile romanesti nu vor pierde aceasta batalie in societatea romaneasca, in sensul in care este evident ca pe teritoriul Romaniei opereaza si servicii straine, partenere sau inamice. Cred cu tarie ca sunt servicii straine care fac spionaj in Romania si care recruteaza oameni din justitie, politica sau presa”.

Vizavi de Elena Udrea si ceilalti oameni importanti ajunsi dupa gratii, patronul de la Romania TV sustine ca „nu cred ca atacurile lor la institutiile statului sunt in ajutorul dansilor si nu cred ca daca se apuca sa faca denunturi isi pot dovedi nevinovatia”.

author avatar
eNational
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger