AcasăNewsSebastian Ghita e audiat la DNA Ploiesti, in dosarul cumnatului lui Ponta

Sebastian Ghita e audiat la DNA Ploiesti, in dosarul cumnatului lui Ponta

Afaceristul Sebastian Ghita, patronul Romania TV, a fost adus cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie – Biroul Teritorial Ploiesti.

Ghita este audiat in dosarul in care personaj principal este Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta. Afaceristul a ajuns in jurul orei 12.00 la sediul DNA Ploiesti si a precizat ca nu are nicio legatura cu dosarul respectiv.

„Probabil am fost adus pentru ca il cunosc pe cumnatul premierului Victor Ponta. Va garantez ca nu sunt implicat in niciun fel in povestea anchetei. Nu am o relatie foarte stransa cu domnul Iulian Hertanu, dar banuiesc ca despre asta e vorba”, a spus Sebastian Ghita.

Cu toate acestea, Sebastian Ghita a fost adus la sediul DNA Ploiesti in calitate de suspect, conform procurorilor.

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, este acuzat ca, impreuna cu alte persoane, a pus bazele unui grup infractional care a actionat in vederea castigarii frauduloase a contractului de extindere retele de canalizare in orasul Comarnic.

In legatura cu contractul respectiv, Sebastian Ghita a precizat ca „stim toti factorii politici din judet ca este o situatie care treneaza de cativa ani. A fost o licitatie castigata cu bani foarte putini, aproape la jumatate de pret, dar firma respectiva nu a reusit sa performeze si sa termine acea lucrare. Mai multe detalii nu cunosc”.

author avatar
Cristi Ionita
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger