AcasăDezvaluiriSe zvârle cu acid în Carmen Dan Demisionara. A fost bună doar...

Se zvârle cu acid în Carmen Dan Demisionara. A fost bună doar pentru „niște găuri”

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Dumitru Coarnă, o desființează pe Carmen Dan, după ce aceasta și-a dat demisia.

Liderul sindicatului sus-numit susține că doamna Carmen Dan a fost pusă în funcție de Liviu Dragnea doar ca să astupe niște găuri. „Doamna Carmen Dan trebuia demisă înainte de a fi numită în Cabinet. Doamna Carmen Dan a fost pusă în această funcție doar ca să astupe niște găuri, de domnul Dragnea, colegul ei, mentorul… A plecat, foarte bine! Trebuia să plece de mult. Mai mult rău a făcut.

 Oameni de nimic, oameni mici care ajung în funcții mari. Nu avea capacitatea să reprezinte Ministerul de Interne, aici trebuie oameni de anvergură, oameni cu știință de carte, ancorați în realitate, care nu au fost numiți de corupți, care nu au gazat, cum a făcut Carmen Dan în 10 august sau cum se vehiculează că s-a întâmplat în data de 10 august. E un lucru normal că a plecat”, a declarat Dumitru Coarnă, conform știripesurse.

Locul lui Carmen Dan ar urma să fie luat de Nicolae Moga, senator  al Partidului Social Democrat (PSD), lucru confirmat și de Dumitru Coarnă. „Nu știu mare lucru despre dânsul, dar, din câte am putut eu să aflu, nici domnul Moga nu cred că are anvergură. Hai să lăsăm un pic timpul să lucreze, să vedem”, a afirmat Coarnă.

Sursa foto: Facebook

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
1.192 afisari

3 COMENTARII

  1. DE VA ESI MAI REPEDE DE LA RAHOVA DRAGNEA VA CREA UN NOU P:S D SI PE MULTI VA RASPOPII incepand cu TRADATOAREA DE BUNICUTA eu si familia mea si toti cunoscutii si prietenii fosti mambrii PSD si simpatizanti NU VOM MAI VOTA NICIODATA PSDUL pentru felul cum sau lepadat toti ca dracul de tamaie de DRAGNEA .

  2. Oportunitate noua pentru anul 2019.
    Nu trebuie experienta.
    Asiguram instruire GRATIS la distanta si online.
    Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi.
    Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de email: oportunitate.unica1@gmail.com.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger