AcasăNewsSe unesc DNA si DIICOT? Raspuns categoric

Se unesc DNA si DIICOT? Raspuns categoric

Oana Haineala

Printre subiectele dezbatute in spatiul public in ultimele ore s-a numarat si cel privind o eventuala  comasare a DNA-ului cu Parchetul Antimafia.

Oana Haineala

In conditiile in care s-a speculat ca s-ar avea in vedere reorganizarea, in sensul reunirii, Directiei Nationale Anticoruptie si a DIICOT-ului, ba chiar s-a si vehiculat un nume de posibil lider, in persoana fostei sefe a CSM-ului, Oana Schmidt Haineala, actualul secretar de stat in Ministerul Justitiei (MJ) a explicat cum stau lucrurile.

Haineala catalogheaza o astfel de speculatie – cum ca ar vrea sa vada aceste structuri actionand ca un tot, pe care, eventual, sa-l si conduca- drept o „mizerie”. Ba mai mult, actualul secretar de stat in ministerul condus de Florin Iordache sustine, citata fiind de televiziunile de stiri, ca o astfel de miscare „ar fi o mare greseala”.

La randul sau, Procurorul General nega o astfel de varianta. „In niciun caz nu este necesara o astfel de contopire, sa se desfiinteze doua structuri de elita ale Ministerului Public”, mentiona Lazar, joi dimineata.

443 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger