AcasăNewsSe strica vremea: COD GALBEN de ploi, lapovita, ninsori si vant puternic!

Se strica vremea: COD GALBEN de ploi, lapovita, ninsori si vant puternic!

Se strica vremea! Meteorologii au emis o avertizare Cod galben, valabila pentru intervalul imediat urmator, anuntand precipitatii si vant puternic.

Primavara cu soare si temperaturi placute se lasa inca asteptata! Potrivit avertizarii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), in intervalul 26 februarie, ora 02 – 27 februarie, ora 15 vor fi ploi insemnate, dar si rafale puternice de vant.

Ploile vor cuprinde regiunile din sudul tarii. Precipitatiile vor fi bogate, depasind in medie 20-25 l/mp, izolat, in vestul Olteniei si in sudul Banatului, cantitatile de apa vor ajunge si peste 40-50 l/mp. In cursul noptii de marti spre miercuri si in primele ore ale zilei de 27 februarie, precipitatiile din aceasta zona se vor transforma, local, in lapovita si ninsoare.

La munte va ninge. De asemenea, vantul va sufla cu putere, in sudul Banatului, incluzand zona montana aferenta si in Carpatii Meridionali. Rafalele vor depasi 70-80 km/h. Vantul va avea intensificari si in Oltenia, Muntenia si Dobrogea, meteorologii anuntand ca rafalele ar putea sa atinga 50-60 km/h.

278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger