AcasăNewsSe strang semnaturi pentru demisia lui Sorin Oprescu

Se strang semnaturi pentru demisia lui Sorin Oprescu

Membrii PDL Bucuresti-Ilfov intentioneaza sa demareze o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea primarului general al Capitalei.

Anuntul a fost facut de catre secretarul executiv al PDL Bucuresti-Ilfov, Mircea Raicu.

„PDL Bucuresti intentioneaza sa declanseze o campanie de strangeri de semnaturi pentru demiterea primarului general Sorin Oprescu, aceasta fiind unica solutie de salvare a cat a mai ramas de salvat din Capitala Romaniei. Sorin Oprescu este numele celui mai dezastruos primar pe care l-a avut Bucurestiul in istoria sa” si este „pentru Bucuresti sinonimul lui Victor-Viorel Ponta pentru Romania”, a declarat Raicu, intr-o conferinta de presa.

Campania de strangeri de semnaturi va fi lansata dupa ce se va lua o decizie in acest sens in cadrul Biroului Permanent al PDL Bucuresti. In plus, Raicu a precizat ca PDL incearca sa convinga si celelalte partide care au membri in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa se alature demersului.

PDL Bucuresti are nevoie de 450.000 de semnaturi pentru a putea fi organizat un referendum privind demiterea primarului general.

author avatar
Andra Nesu
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger