AcasăNewsSe schimbă piaţa muncii. Bill Gates a arătat cum va fi angajatul...

Se schimbă piaţa muncii. Bill Gates a arătat cum va fi angajatul viitorului

bill_gatesSe schimbă piaţa muncii. Bill Gates a arătat cum va fi angajatul viitorului

Bill Gates a anunţat că pandemia de Covid-19 ”a revoluţionat” deja locul de muncă, mai multe companii ca niciodată oferind flexibilitate angajaţilor care doresc să lucreze de la distanţă.

Metaversul, lumea virtuală care este construită de companii mari precum Meta (fosta Facebook) şi Microsoft, va găzdui majoritatea întâlnirilor de serviciu în doi-trei ani.

Colegii de muncă se vor întâlni numai în online

Aceste schimbări se vor intensifica în anii următori”, scrie Gates, afirmând că munca de la distanţă va atrage mai mulţi oameni în metavers.

În următorii doi sau trei ani, anticipez că majoritatea întâlnirilor virtuale se vor muta de la grile de imagini ale camerei 2D… la metavers, un spaţiu 3D cu avataruri digitale”, a scris Gates în postarea de sfârşit de an făcută pe blogul personal.

Acea vizualizare bidimensională pe grilă pe care o descrie Gates şi pe care o aseamănă cu serialul ”Hollywood Squares” este ceea ce obţinem în prezent cu majoritatea platformelor de videoconferinţă, cum ar fi Zoom sau Microsoft’s Teams.

Vom avea fiecare un avatar

Cum va fi angajatul viitorului? În metavers am avea un avatar 3D care ar putea participa la întâlniri într-un spaţiu de birou virtual sau altă destinaţie, unde ar putea interacţiona cu avatarurile colegilor tăi.

Ideea este că în cele din urmă vă veţi folosi avatarul pentru a vă întâlni cu oameni într-un spaţiu virtual care reproduce sentimentul de a fi într-o cameră reală cu ei”, scrie Gates.

Şi Teams ar putea chiar să acces la metavers acum că Microsoft colaborează cu Mark Zuckerberg şi Meta pentru a face reţeaua socială Workplace a acestuia din urmă compatibilă cu Teams.

Ne apropiem de un prag în care tehnologia începe să reproducă cu adevărat experienţa de a fi împreună la birou”, scrie el.

author avatar
Andrei Ștefan
1.534 afisari

11 COMENTARII

  1. Opreste te ba sa te bagi in toate ca vrei tu sa fii mai presus de tot si toate dar nu ai gasit decsat prea multi fraieri care se uita la tine si mai ales la lovelele tale!!!

  2. Parșivenia ăstuia nu are limite! Chiar nimeni nu se gândește la ceea ce înseamnă, cu adevărat, acest „online”!? Înseamnă o alienare, în timp, a acestora de o practică. De ce zic asta? PENTRU CĂ OMUL ESTE, ÎNCĂ, O FIINȚĂ SOCIALĂ. Încă!!!
    Or, online-ul acolo lovește. Nu vor mai exista colectivități umane ci doar ființe asociale. Va fi omul și „universul” său imaginar. Comunicațiile umane vor trece prin ei. VOR FI FILTRATE DE EI. Vei vorbi cu alții când și cum vor vrea unii ca țucărbergul sau ăsta!! A se vedea actuala cenzură a lui fieisbuciuc și uațap.

    Oamenii nu vor mai putea relaționa, interacționa cu alți oameni ci cu niște surogate, niște avataruri: „ar putea interacţiona cu avatarurile colegilor tăi.”!!!! Mai clar de atât nu se poate.
    Oamenii vor sta din ce în ce mai mult în case, nu vor ieși în natură, vor deveni niște ființe din ce în ce mai bolnave.

  3. Divide et impera !
    Separi oamenii, ii manipulezi cu informațiile tale on line, in desocializezi, ii aduci la stadiul de caverna și ii conduci ușor.

  4. Intrebari pentru mascariciul Bill Kill:

    1-Daca flatulezi in real, se simte si in „Matavarsa”?
    https://www.mediafax.ro/coronavirus/pot-flatulentele-sa-transmita-noul-virus-covid-19-explicatia-expertilor-in-sanatate-din-china-18903126

    2-Daca cineva are carcalacul si flatuleaza in real, carcalacul se duce si in Matavarsa?
    Avatarul meu din „Matavarsa” se infecteaza cu carcalacul de la flatulatia aluia infectat in real si mai apoi imi poate transmite carcalacul in realul meu?

    Ca te vaz om destept, cam ca Baba Vanga asa, raspunde ca nu ma pricep si sunt nevricos.

    Cu multumiri,
    fratele tau intru’ covideala Klaus Santa

  5. Pregătește treptat omenirea și Postomenirea pentru ce va urma,era digitalizată in care va dispărea socializarea

  6. Un nebun care are nevoie de dunga rosie pe actul de identitate ..IA TRECI TU DIGITALULE SI SCUIPA LUMII CUM CORDEAI MINORELE EXPLOATATE DE EPSTEIN!! BINE CA ARE IDIOTUL COPIII CA SA AIBA LUMEA CE II FU…E TE URMASII CRIMINALULUI ASTUIA…DACA ERA CEVA DE CAPUL LUI NU IL LASA NEVASTA-SA…ORI NEBUN, ORI IMPOTENT, ORI GAOZAR…DA-TE IN PU.A CU DEMENTELILE BOULE…O SA ITI MOARA CEL PUTIN UNUL DIN COPII CAT DE CURAND SI SA TE VEDEM CAT ESTI TU DE DUMNEZEU …MIDAS IMBECILUL…

  7. Ce vreti mai clar ca toata Plandemia asta de kakat ce au facut-o elitele globaliste conduse de psihopati ca Kill Bates, Bezos, Branson, Musk, se va termina intr-un imens macel global !! Asa ca aia e, scapa cine si care poate, iar tefelistii si tefelistele toate o sa ajunga carne de tun, oricum acum sunt in stadiul de cobai voluntari, asa ca vor mai avansa cat de cat, poate si la stadiul de paraziti sociali !! Ha ha ha 🙂 Bai Kill Bates, bai kakanarule, trage-ti 10 vaxxinauri in cap, dar deodata, nu pe rand, sa vedem cam cat de imun esti !!

  8. Depinzând total în viața reală, de un online controlat 100% de 3-4 imbecili, copii de cretini ce se cred buricul lumii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger