AcasăNewsSe redeschide ancheta in cazul mortii cantaretei Madalina Manole

Se redeschide ancheta in cazul mortii cantaretei Madalina Manole

madalina-manoleSe redeschide ancheta in cazul mortii cantaretei Madalina Manole

Procurorii Parchetului Capitalei vor redeschide ancheta in dosarul mortii artistei Madalina Manole, dupa ce Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis o cerere a parintilor cantaretei, Ion si Eugenia Manole.

madalina-manole
Se redeschide ancheta in cazul mortii cantaretei Madalina Manole

Instanta a admis plangerea parintilor impotriva rezolutiei Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti de neincepere a urmaririi penale in acest caz, inclusiv impotriva sotului artistei, Petru Mircea.

Pe 20 ianuarie, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus neinceperea urmaririi penale impotriva vreunei persoane in dosarul privind decesul artistei Madalina Manole.

“Prin rezolutia din data de 19 ianuarie a Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, s-a dispus neinceperea urmaririi penale pentru infractiunea de omor, prevazuta de art. 174 din Codul Penal, intrucat decesul numitei Magdalena Anca Mircea nu a fost consecinta vreunei fapte prevazute de legea penala”, se arata intr-un comunicat al Parchetului remis la acea data.

Potrivit raportului de autopsie medico-legala intocmit de Serviciul de Medicina Legala Ilfov, moartea artistei a fost violenta si cauzata de insuficienta cardio-respiratorie acuta consecutiva intoxicatiei cu carbofuran.

“Calea de patrundere a toxicului a fost digestiva (orala). La autopsie s-a constatat o leziune traumatica (plaga contuza parietala stanga, cu infiltrat sanguin epicranian subiacent), care s-a putut produce, cel mai probabil, prin lovire de plan dur in cadrul starii de rau care a premers decesului, nu are legatura cu mecanismul de producere a mortii si pentru care sus-numita ar fi necesitat 8-9 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare in caz de supravietuire”, se preciza in comunicat, informeaza Agerpres.

Potrivit sursei citate, carbofuranul este o pulbere de culoare alba, fara miros, foarte putin solubila in apa, care se conditioneaza sub forma de suspensie in apa, la care se adauga un colorant roz pentru marcare (atentionare), fiind substanta activa a pesticidului Furadan.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
1.247 afisari

1 COMENTARIU

  1. FOARTE BINE SA SE ANCHETEZE TOTUL CU GRIJA PENTRU CA MADALINA NU S-A SINUCIS MAI DEVREME SAU MAI TIRZIU ADEVARUL VA IESI LA IVEALA CEVA S-A INTIMPLAT INTRE SOT SI SOACRA EI SUNT PRINCIPALII VINOVATI ACEL PAHAR NU AVEA CUM SA CADA IN PICIOARE ASTA ESTE LA MINTEA COCOSULUI SA NU ITI DAI SEAMA SA VA AJUTE DUMNEZEU SA SE AFLE TOTUL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger