AcasăUtileMeteoSe răzbună vremea! Cod galben de furtună în mai multe județe. Grindina...

Se răzbună vremea! Cod galben de furtună în mai multe județe. Grindina şi vijeliile ne ameninţă serios

ciclonALERTĂ METEO Cod galben de furtună și ploi torențiale, miercuri, până la ora 23 | Vezi harta zonelor afectate

Traversăm un weekend cu temperaturi care se încadrează între 13 și 29 de grade, iar minimele între 2 și 14 grade Celsius, conform meteorologilor.

Sâmbătă, 4 noiembrie, vremea va fi, în general, instabilă în jumătatea sud-estică a țării, unde se vor semnala înnorări temporar accentuate, ploi de scurtă durată moderate cantitativ, descărcări electrice și vânt, care va sufla cu 55-65 km/h. Cantitățile de apă vor depăși local 25-30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Cod galben până la ora 23.00

ANM a emis un cod galben de instabilitate atmosferică sâmbătă până la ora 23.00 pentru sudul și sud-estul țării. Vor fi intensificări ale vântului și, izolat, vijelii.

Zone afectate sunt Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și jumătatea sudică a Moldovei. Aici vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin intensificări ale vântului cu rafale de 55…65 km/h.

Izolat, vor fi vijelii puternice cu rafale de peste 70 km/h, averse moderate cantitativ, descărcări electrice și izolat grindină. Cantitățile de apă vor fi de 25…35 l/mp și izolat vor depăși 40 l/mp.

Cum va fi vremea în Bucureşti

În Capitală, se anunţă tot ploi, pentru sâmbătă. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse moderate cantitativ (în general de 20…30 l/mp), descărcări electrice și intensificări ale vântului (rafale în general de 55…60 km/h).

Temperatura maximă va fi de 18…19 grade.

author avatar
Andrei Ștefan
465 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger