AcasăNewsSe pregateste un “dur” pentru sefia ANI

Se pregateste un “dur” pentru sefia ANI

Prestatia lui Catalin Macovei la conducerea ANI a dezamagit pe toata lumea

Spre deosebire de „colegii” de la anticoruptie, inspectorii Agentiei Nationale de Integritate nu au reusit sa arunce pe piata nici macar un dosar „bomba”, toate dezvaluirile presedintelui Catalin Macovei dovedindu-se doar niste biete petarde „inofensive”.

Prestatia lui Catalin Macovei la conducerea ANI a dezamagit pe toata lumea

Drept urmare, fiind considerat „prea moale”, acesta s-a trezit cu postul scos la concurs, la pachet cu cel al vicepresedintelui Horea Georgescu. Desi poate ar fi multi doritori pentru aceste posturi, schimbarea se doreste a fi facuta cat se poate „pe sestache”, o dovada in plus ca favoritii au fost deja alesi.

Ori la bal, ori la spital!

In ciuda discretiei afisate, „NATIONAL” va informeaza ca se pot depune candidaturile pana pe data de 20 februarie, interviul decisiv urmand a avea loc trei zile mai tarziu. Culmea este ca nimeni nu se inghesuie sa se inscrie, pentru ca, din informatiile noastre, postul nu va mai fi deloc unul „caldut”. Viitorul presedinte al  ANI va trebui sa preia din mers modelul DNA si sa demareze anchete grele, cu care va ajunge ori la bal, ori la spital! Iar singurul care poate indeplini o astfel de misiune dificila este doar un procuror deja greu incercat in astfel de lupte. Care, practic, nu va face decat sa –si continue activitatea de pana acum, atata doar ca va fi transferat de pe frontul anticoruptiei  pe cel al integritatii. Si cum rezerva de cadre este destul de redusa, ghici cine vine la ANI?

author avatar
Toni Matei
819 afisari

4 COMENTARII

  1. Bai da chiar nu avem oameni competenti, chiar au murit toti, chiar sau tampit toti? Cum se nimereste sa fie numiti toti „linge blide” in functii de asemnea importanta? Domnilor POT SA CONDUC EU ANI( „io si pot trage”)….. pai ce mama masii.

    • La noi, „pe surse” se vorbeste de Adrian Nastase. Cica daca nu a reusit DNA ul sa-i faca nimic timp de 7 ani inseamna ca este sigur INCORUPTIBIL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger