AcasăNewsSe pregateste o lovitura de stat paramilitara?

Se pregateste o lovitura de stat paramilitara?

Reporterii de investigatii ai „NATIONAL” au intrat in posesia unor informatii „bomba”, privind declansarea unei ample operatiuni de monitorizare a zeci de ofiteri superiori care au detinut functii de conducere in Ministerul de Interne si nu numai.

Pana acum, jandarmii Brigazii Speciale “Vlad Tepes” si-au indeplinit misunile primite

Este vorba de o actiune concertata si de dimensiuni fara precedent. Iar raspunsul la intrebarea de ce s-a recurs la asemenea masuri extreme este pur si simplu socant: suspiciunea ca s-ar putea pregati o lovitura paramilitara, „lipita” de manifestatiile populare, prin care sa se fie schimbata actuala Putere!

Pe viata si pe moarte!

Trupele de protectie ale SPP

Intre fostii si actualii comandanti exista rivalitati crunte, Politia, Jandarmeria si serviciile secrete continuand sa fie macinate de razboiul de gherila purtat  intre cele doua tabere. Iar de cateva zeci de ore, numerosi reprezentanti ai „vechii garzi”, mai ales cei care au activat in structurile de elita care implica pregatire militara au intrat sub lupa unei atente monitorizari. Care nu mai este insa efectuata de propriile directii de contrainformatii, ci de „colegi” din alte servicii, in frunte, bineinteles, cu SRI.

„In timpul liber!”

Existenta grupului independent de actiuni “ACVILA” a starnit numeroase polemici

Conform surselor noastre, s-ar fi primit informatii ca opozantii si-au intetit intalnirile dintre ei si incercarile de mobilizare a cat mai multi fosti sau actuali colegi pentru sprijinirea  manifestatiilor de protest. „Cadrele” vizate ar actiona insa doar in timpul liber, dupa terminarea programului de lucru, pentru a nu le putea fi aduse acuzatii cu mult mai grave, ceea ce a facut sa creasca suspiciunile de organizare a unei actiuni iminente. Mai ales ca principalele doua sindicate ale angajatilor de la Interne au anuntat ca foarte posibila scoaterea din nou in strada a zeci de mii de politisti. Iar niste oameni cu experienta necesara ar putea lesne aprinde fitilul unui asemenea urias butoi cu pulbere.

Dupa ce au fost tinuti pe linie moarta, “mascatii” Politiei au fost si ei trimisi pe strazi

Exista chiar informatii despre un scenariu „telenovelistic”, in care la o manifestatie transmisa in direct la TV, cativa jandarmi  sa intoarca simbolic „armele” si, dupa opt ore de lucru, sa treaca printre manifestanti, strigandu-si nemultumirea fata de taierea salariilor si conditiile de lucru. Iar filmarea de catre serviciul secret al Jandarmeriei a tuturor celor care intrau in piata este pusa nu pe seama vanatorii de ultrasi din galerii, care deja sunt in baza de date, ci a operatiunii de depistare a ofiterilor suspectati. Ramane de vazut ce o sa fie!

author avatar
Catalin Tache