AcasăNewsSe pregateste o lovitura de stat paramilitara?

Se pregateste o lovitura de stat paramilitara?

Reporterii de investigatii ai „NATIONAL” au intrat in posesia unor informatii „bomba”, privind declansarea unei ample operatiuni de monitorizare a zeci de ofiteri superiori care au detinut functii de conducere in Ministerul de Interne si nu numai.

Pana acum, jandarmii Brigazii Speciale “Vlad Tepes” si-au indeplinit misunile primite

Este vorba de o actiune concertata si de dimensiuni fara precedent. Iar raspunsul la intrebarea de ce s-a recurs la asemenea masuri extreme este pur si simplu socant: suspiciunea ca s-ar putea pregati o lovitura paramilitara, „lipita” de manifestatiile populare, prin care sa se fie schimbata actuala Putere!

Pe viata si pe moarte!

Trupele de protectie ale SPP

Intre fostii si actualii comandanti exista rivalitati crunte, Politia, Jandarmeria si serviciile secrete continuand sa fie macinate de razboiul de gherila purtat  intre cele doua tabere. Iar de cateva zeci de ore, numerosi reprezentanti ai „vechii garzi”, mai ales cei care au activat in structurile de elita care implica pregatire militara au intrat sub lupa unei atente monitorizari. Care nu mai este insa efectuata de propriile directii de contrainformatii, ci de „colegi” din alte servicii, in frunte, bineinteles, cu SRI.

„In timpul liber!”

Existenta grupului independent de actiuni “ACVILA” a starnit numeroase polemici

Conform surselor noastre, s-ar fi primit informatii ca opozantii si-au intetit intalnirile dintre ei si incercarile de mobilizare a cat mai multi fosti sau actuali colegi pentru sprijinirea  manifestatiilor de protest. „Cadrele” vizate ar actiona insa doar in timpul liber, dupa terminarea programului de lucru, pentru a nu le putea fi aduse acuzatii cu mult mai grave, ceea ce a facut sa creasca suspiciunile de organizare a unei actiuni iminente. Mai ales ca principalele doua sindicate ale angajatilor de la Interne au anuntat ca foarte posibila scoaterea din nou in strada a zeci de mii de politisti. Iar niste oameni cu experienta necesara ar putea lesne aprinde fitilul unui asemenea urias butoi cu pulbere.

Dupa ce au fost tinuti pe linie moarta, “mascatii” Politiei au fost si ei trimisi pe strazi

Exista chiar informatii despre un scenariu „telenovelistic”, in care la o manifestatie transmisa in direct la TV, cativa jandarmi  sa intoarca simbolic „armele” si, dupa opt ore de lucru, sa treaca printre manifestanti, strigandu-si nemultumirea fata de taierea salariilor si conditiile de lucru. Iar filmarea de catre serviciul secret al Jandarmeriei a tuturor celor care intrau in piata este pusa nu pe seama vanatorii de ultrasi din galerii, care deja sunt in baza de date, ci a operatiunii de depistare a ofiterilor suspectati. Ramane de vazut ce o sa fie!

author avatar
Catalin Tache
4.872 afisari

11 COMENTARII

  1. termina ma tache cu imbecilitatea asta, asta lipseste di peisaj? ce vrei tu sa giti mai rau spiritle? instigi? rolul massmediei nu asta este, iresponsabililor!

  2. CU ASTIA PUTEREA ISI VA RUPE GATUL SA FIE CLAR
    AICI SE VOR ALATURA PROBABIL SI PENSIONARII DIN SERVICIILE SECRETE CARE TOTUSI SUNT O BANCA DE DATE INFORMATIVE SI DE CARE PUTEREA SI-A BATUT JOC MAI MULT SAU MAI PUTIN…….SA VEDEM CE O SA IASA…………
    ASA A PICAT SI CEASCA DUPA CE SECURITATEA A STAT PASIVA LA TOT CE S-A INTAMPLAT IN DEC 89……INCEPAMD CU MITINGUL DIN FATA CC PCR, CU ACCEPTAREA INTRARII POPULATIEI IN SEDIUL CC PCR SI TELEVIZIUNE, CU ORDINUL GENERALULUI VLAD DE A DEPUNE ARMAMENTUL IN RASTELE SI DE A NU ACTIONA……
    ASA CA……SA TRAITI BINE……..PORTOCALIILOR…..DACA VETI MAI PUTEA….

  3. ba,pacaliciule,du-te la otv cu tampeniile astea! cine dreq va face ziaristi?boanghine,tu citesti ,ma, ce spune asta?

  4. E asta nu e de bine. Ca se sicaneaza ei intre ei, ca se suporta sau nu, e una, da sa ajunga la a manipula pentru a prelua si a conduce e cam grav. Nu stiu daca se poate ajunge la o lovitura de stat, dar tinand cont de ultimile miscari ale lui Boc si Basescu se pare ca dracu se cam inegreste. Se va risipi ceata cand o sa il propuna pe Arafat la primaria Capitalei si daca el accepta, e mai clar ca lumina zilei ce a fost……..

  5. Mai puneti ma mana pe o lopata, pe o roaba, pe ceva dracului, ca de atata o** ati luat-o pe aratura rau de tot si nu mai scrieti tot felul de rahaturi.

  6. 19 ian. Scrisoare rominilor din strada!
    toate institutiile care si-au numit conducatorii dupa 2009 sunt la mina pdl si magurenilor.pina nu vor fi dati jos acesti striperi, dactilografe, grefiere, prostytuate, tirfe, socotitoare, nemaritate, divortate de 2-3 ori, recasatorite cu soferii lor,atmosfera de teroare, amenintare cu locurile de munca, santajul, cu.r. varaseala sunt la ordinea zilei. blondele se viseaza si la plus 60 , elena udrea, simbolul propasirii si inavutirii. in rominia drepturile omului sunt calcate in picioare de acesti inculti, semidocti, cretynoizi. cetateanul romin este singur. nimeni nu-l asculta, nu-l respecta, nu-I cere sa cunoasca si sa respecte legea. au strivit valoarea, traditiile, cultura, au batjocorit educatia, sanatatea, increderea si speranta. au umilit mame, copii, pensionari, bugetari, someri, revolutionari. au ignorat constitutia, legislatia romina si europeana, institutiile statului, rolul statului si institutiilor. au semanat neincrederea, suspiciunea, zizania, razboiul romino-romin. au facut rominia lor,datornica 95 miliarde euro??!! cu bani europeni, licitatii fictive, cu videni, prigoni, licheni, ridze, nutze, roberte, sulfine, berceni mondiali, etc si rominia noastra, a celor multi, constiinciosi, patrioti, credinciosi in DUMNEZEU SI ZIUA DE MIINE. AU FURAT banii europeni, au furat motivarea si perspectiva tinerilor, seninul batrinilor. au mintit, au mintit, au mintit.ne-au tratat cu aroganta, cinism, nesimtire, ticalosie, paranoia. ne-au sfidat, ne-au jignit intentionat si repetat. ne-au calomniat, ne-au prostit, ne-au tratat de sus cu dispret, cu indiferenta.ne-au inegrit in minciuni, furaciune, nazism, fascism. Jos mafia, jos minciuna, moarte arogantei!

  7. Tache, iar ai scris din birt cu shpritzu’ in nas?
    Sau o fi cate un gabor expirat si mumificat care iti torana si in ureche si in pahare telenovele ?

  8. Haha:))Ce stupizenie!Asta asa,ca sa mai faceti o incercare sa decredibilizati protestele anti putere:))Sunteti penibiiiili,cu Basescu al vostru cu tot!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger